8 Φεβ 2018

Φασίστας δεν είσαι μόνο όταν ζητωκραυγάζεις φασίστες αλλά κι όταν σε ζητωκραυγάζουν

        


Επειδή πολύς λόγος έγινε για το εάν οι διοργανωτές και οι ομιλητές των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία ήταν φασίστες ή όχι, η απάντηση είναι πολύ απλή: Φασίστας δεν είσαι μόνο όταν ζητωκραυγάζεις τους φασίστες αλλά κι όταν σε ζητωκραυγάζουν οι φασίστες χωρίς να πεις μία κουβέντα καταδίκης για τις ζητωκραυγές τους! Γιατί κανένας εκ των διοργανωτών και των ομιλητών δεν είπε ότι δεν θέλει δίπλα του φασίστες, φονιάδες και μαχαιροβγάλτες! Ίσα – ίσα οι διοργανωτές διατυμπάνιζαν ότι στα συλλαλητήριά τους θέλουν όλους τους Έλληνες με Ελληνικές σημαίες χωρίς κόμματα και χωρίς χρώματα! Ήθελαν δηλαδή τους φασίστες στις συγκεντρώσεις τους αρκεί να κάλυπταν τις σβάστικες με Ελληνικές σημαίες! Φοβερή λογική κι αν δεν πεις αυτήν τη λογική φασιστική τότε ποια θα πεις;! Έτσι οι φασίστες φονιάδες και μαχαιροβγάλτες όχι μόνο βρέθηκαν στα συλλαλητήρια αλλά ζητωκραύγασαν τους διοργανωτές και τους ομιλητές.
Όσο για όσους από το πλήθος δεν ήταν φασίστες αλλά πήγαν σ’ αυτά τα συλλαλητήρια, ας πρόσεχαν! Εκτός του ότι κανένας από τους διοργανωτές δεν ζήτησε από τους φασίστες να μην τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στις συγκεντρώσεις, το σύνθημα των συγκεντρώσεων ήταν το σοβινιστικό, αλυτρωτικό και συνεπώς φασιστικό «η Μακεδονία είναι μόνο μία και Ελληνική»! Δηλαδή τα μεγάλα τμήματα της Μακεδονίας που βρίσκονται σε Σκόπια και Βουλγαρία αλλά και τα πολύ μικρά που βρίσκονται σε Αλβανία και Σερβία, πρέπει να ενσωματωθούν στην Ελλάδα!
Αυτά τα λίγα γιατί στο τέλος θα χάσουμε το νόημα του φασισμού και του φασίστα και θα αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε μήπως είμαστε εμείς φασίστες επειδή δεν ανεχόμαστε τους φασίστες!

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ