20 Απρ 2018

Χυδαία προβοκάτσια του iskra.gr ενάντια στο ΚΚΕ



Σε μια χυδαία λαθροχειρία με προφανή σκοπό να συκοφαντήσει το ΚΚΕ προχώρησε η- προσκείμενη στη Λαϊκή Ενότητα του Π.Λαφαζάνη- ιστοσελίδα iskra.gr. Βάζοντας τον βαρύγδουπο τίτλο «47 ΚΚ καταδικάζουν την πυραυλική επίθεση στη Συρία. Απουσιάζει το ΚΚΕ!», η ιστοσελίδα δημοσίευσε κείμενο καταδίκης της επίθεσης στην Συρία που υπογράφουν 47 κομμουνιστικά και εργατικά κόμματα. Έτσι, με αυτήν την αθλιότητα, ο συντάκτης του κειμένου νόμιζε ότι θα σπιλώσει το ΚΚΕ χωρίς να αποκαλυφθεί η κουτοπόνηρη προβοκάτσια του.

Τι απέκρυψαν συνειδητά οι οπορτουνιστές του iskra.gr; 

Πρώτον: Το κείμενο με τις 47 υπογραφές κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων αποτελεί πρωτοβουλία του Πορτογαλικού Κομμουνιστικού Κόμματος που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της Διεθνούς Συνάντησης Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων (ΔΣΚΕΚ) “Solidnet” στις 17 Απρίλη. Πρόκειται ουσιαστικά για ανακοίνωση του Πορτογαλικού ΚΚ, με συγκεκριμένο σκεπτικό καταδίκης της επίθεσης στην Συρία, που τέθηκε στη διάθεση όσων εργατικών και κομμουνιστικών κομμάτων επιθυμούν να την συνυπογράψουν. 

Δεύτερον: Πριν εκδηλωθεί η παραπάνω πρωτοβουλία του Πορτογαλικού ΚΚ, το ΚΚΕ ήταν μεταξύ των 29 ευρωπαϊκών κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων που εξέδωσαν ανακοίνωση καταδίκης του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Συρία. Την ανακοίνωση αυτή έχουν υπογράψει μέχρι και σήμερα 50 κομμουνιστικά και εργατικά κόμματα. Αυτό, οι κύριοι του iskra το απέκρυψαν αρχικά προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις και μόνον όταν έγινε αντιληπτή η προβοκάτσια τους, έσπευσαν να προσθέσουν από κάτω την εν λόγω ανακοίνωση.

iskra liars 1

Τρίτον: Παρά το γεγονός ότι έγινε αντιληπτή η χυδαία λαθροχειρία τους, οι συντάκτες του iskra συνεχίζουν να διατηρούν άθικτο τον προβοκατόρικο τίτλο για το ΚΚΕ, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Γκεμπελισμός; Κουτοπονηριά; Ξεδιαντροπιά; Από επαγγελματίες οπορτουνιστές, πρώην συνοδοιπόρους του κ.Τσίπρα στην κοροϊδία της «πρώτης φοράς αριστερά», όλα πρέπει να τα περιμένει κανείς.

Το συμπέρασμα είναι ότι η πρωτοπόρα αντιιμπεριαλιστική-αντιπολεμική δράση του ΚΚΕ, που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στην ιμπεριαλιστική επίθεση στην Συρία, διοργανώνοντας πληθώρα κινητοποίησεων και εκδηλώσεων, τους ενοχλεί βαθύτατα. Γι’ αυτό και προσπαθούν με άθλια τεχνάσματα και γκεμπελικές τεχνικές να συκοφαντήσουν το ΚΚΕ. Αν νομίζουν, οι πρώην υπουργοί της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι κάθε λογής επιστήμονες του οπορτουνισμού, ότι έτσι θα πετύχουν κάτι, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Πηγή:Ατέχνως

ΥΓ. Με τόσα «μεροκάματα» στη λάσπη ποιος είναι άραγε αυτός που πιστεύει ότι μπορούν να κάνουν πίσω και να «διορθώσουν» έστω τον τίτλο???

Είναι τουλάχιστον ουτοπία κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ