18 Αυγ 2018

Βυζαντινίζοντα καρτούν

Απ’ όλες τις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ η πιο τσίπικη είναι η ελληνορθόδοξη στροφή στα θεία, που έρχεται ως λαμπυρίζον περιτύλιγμα πολιτικών πράξεων κι αποφάσεων που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.
Ο διαβολικά καλός Τραμπ, κάτι σαν διάολος με βυζαντινό φωτοστέφανο, κατά την αριστερά, την ικανή να φτιάχνει βυζαντινίζοντα καρτούν, απελευθέρωσε τους δύο στρατιωτικούς, αφού επιστράτευσε απεσταλμένους του αγγέλους, επιτετραμένους ή μη, καμένους κι άκαφτους, τους επιβίβασε στο προεδρικό αεροπλάνο της αποκαλύψεως και τους επέστρεψε με στρατιωτική στολή αρχαγγέλων μετά από εξάμηνη νηστεία στην τουρκική έρημο!… Μάγκας των αγορών ο εωσφόρος, συσκέφθηκε μήνες στο πεντάγωνο για να διαλέξει τον Δεκαπενταύγουστο, βάζοντας γκολ στην επιστήμη της σημειολογίας, εξοβελίζοντας στο πυρ το εξώτερο και τον Τσόμσκι και τον Έκο.
Τα τουιταρίσματα του πρωθυπουργού περί Ορθοδοξίας και παράδοσης, σε συνδυασμό με τις πασιφίστικες κορώνες του Κατρούγκαλου, παρέτειναν το μαρτύριο των γονιών, που έπαιξαν εκόντες – άκοντες το παιχνίδι των ντόπιων Γουόρχωλ, με τα περίφημα τριάντα δευτερόλεπτα αναγκαστικής δημοσιότητας.
Αυτή η χρυσόσκονη του φετινού Δεκαπενταύγουστου που σκορπίστηκε με non paper και διαρροές σε ύφος φετφά μουλάδων, με έφτασε στο αμήν, εμένα, που και θρησκεύομαι και σταυροκοπιέμαι, κι έχω φάει στη μάπα δυο δεκαετίες αντικομμουνιστικό προγκάρισμα από πούρους Συριζαίους, που μέμφονταν και το κόμμα που… κατάντησε να με δέχεται για βουλευτή του.
Φαίνεται ότι η συριζανέλικη οδύσσεια των φθινοπωρινών πνιγμένων και των θερινών απανθρακωμένων επικράτησε στην επικοινωνιακή της ανάσταση και ξύπνησε κατανυκτικά, ανήμερα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, σα να εζήλωσε εκπομπές αμερικανών παστόρων στην τηλεόραση, ανάγοντας το ΝΑΤΟ σε Οικουμενική Σύνοδο για την αποκήρυξη των κυριολεκτικά αρειανών του μέχρι πρότινος ανθούντος αντιαμερικανισμού. Είμαι βέβαιη ότι σε λίγο θα τους χαρίσουμε πολλές ακόμα Σούδες για μια χούφτα οβολών στην αγία κάλπη….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ