1 Δεκ 2018

Το «ανήλικο» ΚΚΕ κι οι μπαρουτοκαπνισμένοι «αντίφα» μαχητές!





Ποιοι είναι όμως οι …«ενήλικοι» του ΣΥΡΙΖΑ, που παριστάνουν τους μπαρουτοκαπνισμένους μαχητές ενάντια στην ακροδεξιά;

Να φυλάσσονται τα σχολεία από την αστυνομία, για να μην παρεισφρέουν σε αυτά «εξωσχολικοί», ζήτησε ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, με αφορμή τα ακροδεξιά καλέσματα σε καταλήψεις για το λεγόμενο Μακεδονικό.
 
Αλλά και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, έλεγε τις προάλλες ότι πρέπει να τελειώνουμε με τις «μαύρες» και τις «κόκκινες» καταλήψεις στα σχολεία.

 Το «ανήλικο» ΚΚΕ κι οι μπαρουτοκαπνισμένοι «αντίφα» μαχητές 
Ενώ η «Αυγή» της Παρασκευής εγκαλεί τη ΝΔ ότι υποκύπτει στην ακροδεξιά της πτέρυγα και αρνείται «την καθαρή καταδίκη των φασιστοειδών».
Είναι φανερό από τις εξελίξεις ότι η κίνηση φασιστικών και άλλων ομάδων να καλέσουν σε καταλήψεις σχολείων για τα λεγόμενα «εθνικά θέματα», αλείφει «βούτυρο στο ψωμί» πολλών και διαφορετικών επιδιώξεων και σχεδίων, σε βάρος του εργατικού, λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος:
  • Η κυβέρνηση βρίσκει πάτημα να αναπαραγάγει την κάλπικη διαχωριστική γραμμή «πρόοδος – συντήρηση» με τη ΝΔ, ενώ και οι δύο στηρίζουν τον πυρήνα της στρατηγικής του κεφαλαίου και τον ευρωΝΑΤΟικό σχεδιασμό στην περιοχή.
  • Διάφοροι άλλοι «φιλελεύθεροι» βρήκαν την ευκαιρία να αναμασήσουν τη δηλητηριώδη θεωρία των «δύο άκρων», που στη βάση της έχει την εξομοίωση του φασισμού με το σοσιαλισμό, γι’ αυτό και στρέφεται ενάντια στους ριζοσπαστικούς αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, της νεολαίας και του λαού.
  • Για κερασάκι στην τούρτα, κάποιοι «προοδευτικοί» τύπου Μπουτάρη πάνε να νομιμοποιήσουν την παρουσία της αστυνομίας στα σχολεία, δηλαδή την αστυνομοκρατία και την καταστολή, που δεν στοχεύει βέβαια τα διάφορα φασιστοειδή, αλλά τους αγώνες των μαθητών, συνολικά της νεολαίας.
 
Το «ανήλικο» ΚΚΕ κι οι μπαρουτοκαπνισμένοι «αντίφα» μαχητές 
Με άλλα λόγια, οι φασίστες αναδεικνύονται για μια ακόμη φορά σε «πολυεργαλείο» για το αστικό σύστημα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες…

 Το «ανήλικο» ΚΚΕ κι οι μπαρουτοκαπνισμένοι «αντίφα» μαχητές

 

Και μιας κι  έγινε λόγος, μισή σελίδα αφιερώνει η «Αυγή» της Παρασκευής 30/11 για να συκοφαντήσει το ΚΚΕ, όπου μετά από πολλές μπούρδες, καταλήγει στο συμπέρασμα – μομφή στο Κόμμα, ότι: 
«Η πολιτική απέναντι στο φασισμό απαιτεί και ενηλικίωση» (!)

Εξηγούμε: Ο αρθρογράφος θεωρεί «ανήλικο» το ΚΚΕ επειδή δεν συμπαρατάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην ακροδεξιά.
Το «ανήλικο» ΚΚΕ κι οι μπαρουτοκαπνισμένοι «αντίφα» μαχητές 
Ποιοι είναι όμως οι …«ενήλικοι» του ΣΥΡΙΖΑ, που παριστάνουν τους μπαρουτοκαπνισμένους μαχητές ενάντια στην ακροδεξιά;
  • Είναι αυτοί που συγκυβερνούν με τους ακροδεξιούς – εθνικιστές των ΑΝΕΛ!
  • Αυτοί που φιγουράρουν κάθε τόσο σε παρελάσεις, εκκλησιαστικές δοξολογίες και στρατιωτικές ασκήσεις, σε ακριτικά νησιά και αλλού, μαζί με τους υπόδικους ναζί βουλευτές, χωρίς να ενοχλούνται από τις σβάστικες που είναι «χτυπημένες» στα μπράτσα τους.
  • Αυτοί που υπουργοποίησαν και έκαναν γνωστά στο λαό πρόσωπα που σε άλλες συνθήκες θα έμεναν στο περιθώριο, σαν την Ραχήλ Μακρή, η οποία τώρα προπαγανδίζει τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σχολείων με εθνικιστικό περιεχόμενο, όπως στον Γέρακα.
  • Αυτοί που αναπαράγουν αμάσητη την προπαγάνδα της ΕΕ, το δόγμα της εξίσωσης του φασισμού με τον κομμουνισμό, εξωραΐζοντας τον πρώτο και θάβοντας τον δεύτερο.
  • Αυτοί που με κάθε τρόπο «ξεπλένουν» τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό και αποκαλούν τον Τραμπ, που στηρίχτηκε από την Κου Κλουξ Κλαν, «διαβολικά καλό»!
 
Τέτοιοι τύποι παριστάνουν λοιπόν τους «ενήλικους» και έχουν το θράσος να κουνούν το δάχτυλο στο ΚΚΕ.
Το «ανήλικο» ΚΚΕ κι οι μπαρουτοκαπνισμένοι «αντίφα» μαχητές 
Τέτοια «ενηλικίωση» δεν απέχει πολύ από τα …γεροντοξεμωράματα.
Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το ότι ο αρθρογράφος της «Αυγής» σχεδόν παρομοιάζει τον Τσίπρα με τον Βελουχιώτη ή και τον Πλουμπίδη, κατηγορώντας το ΚΚΕ ότι του επιτίθεται άδικα…
Μωραίνει Κύριος…

1 σχόλιο:

TOP READ