14 Απρ 2019

Αυτήν τη φορά ψηφίζω ΚΚΕ!


Ανακοίνωση - κάλεσμα της ΚΝΕ για τις ευρωεκλογές στις 26 Μάη

Αυτήν τη φορά ψηφίζω ΚΚΕ!
Αυτήν τη φορά ψηφίζω ΚΚΕ για τις δικές μου αξίες και ιδανικά!
Για ελεύθερη πρόσβαση στη ζωή με δικαιώματα!
Γιατί η «ελευθερία» της ΕΕ συνεπάγεται 16,6 εκατ. ανέργους, 4,1 εκατ. άστεγους, 113 εκατ. που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, 10,2% των μαθητών που αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σχολείο, μνημόνια διαρκείας και ανασφάλεια για το παρόν και το μέλλον μας.
Για τη γνήσια, έμπρακτη αλληλεγγύη ανάμεσα σε ίσους, που αποτυπώνεται στο σύνθημα «Ολοι για έναν κι ένας για όλους»!
Γιατί η «αλληλεγγύη» της ΕΕ μεταφράζεται σε πολέμους και σφαγές λαών, όπως οι δεκάδες πόλεμοι που έχει οργανώσει και συμμετάσχει η ΕΕ μαζί με το ΝΑΤΟ (9 τα τελευταία 20 χρόνια), με αποτέλεσμα εκατομμύρια πρόσφυγες, χιλιάδες θαλασσοδαρμένους, μικρούς Αϊλάν, που ζουν στα κολαστήρια της Σάμου και της Μόριας.
Για την πραγματική δημοκρατία, όπου ο λαός και η νεολαία δεν θα είναι «θεατές», αλλά πρωταγωνιστές στη ζωή που μας αξίζει!
Γιατί η «δημοκρατία» της ΕΕ σημαίνει ηλεκτρονικό φακέλωμα, ένταση της καταστολής και του αυταρχισμού, στήριξη ένοπλων φασιστικών - ναζιστικών δυνάμεων.
Για αληθινή ισότητα, χωρίς διαχωρισμούς με βάση την τσέπη μας!
Γιατί η «ισότητα» της ΕΕ μπαίνει στη ζυγαριά «κόστους - οφέλους». Η ΕΕ και οι κυβερνήσεις της θεωρούν «κόστος» την προστασία της ανθρώπινης ζωής! Σε πρόσφατη έκθεση της ΕΕ αναφέρονται τα εξής ανατριχιαστικά: «Είναι οικονομικά αποδοτικότερο να προστατευθούν από την πλημμύρα εκείνοι με τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία απ' ό,τι οι φτωχοί»!
ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ,
ΟΥΤΕ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑ!
Αυτήν τη φορά ψηφίζω ΚΚΕ, για να υπάρχει πραγματικό μέτωπο στην ακροδεξιά και το φασισμό! Για να δυναμώσει η πάλη ενάντια στο σύστημα που τον γεννά!
Γιατί τα δήθεν «προοδευτικά μέτωπα» που φτιάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με διάφορες δυνάμεις και πρόσωπα σε Ελλάδα και Ευρώπη, από ακροδεξιούς μέχρι απομεινάρια μνημονιακών κυβερνήσεων και διάφορους άλλους γυρολόγους καρεκλοκένταυρους, που έχουν διακριθεί στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής, δεν μπορούν να αναχαιτίσουν το φασισμό και την ακροδεξιά. Αντίθετα, τρέφουν την ακροδεξιά, γιατί δικαιολογούν τη βάρβαρη πολιτική σε βάρος του λαού και της νεολαίας, στο όνομα μάλιστα της προόδου.
Γιατί δεν μπορούν να είναι αντίπαλοι της ακροδεξιάς αυτοί που καταγγέλλουν τον Ορμπαν και την Λεπέν, αλλά «στάζουν μέλι» για τον ακροδεξιό Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «διαβολικά καλό», όπως κάνουν ο Αλ. Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υλοποιώντας κατά γράμμα τα επικίνδυνα, πολεμοκάπηλα σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ.
Γιατί δεν μπορούν να είναι αντίπαλοι του φασισμού όσοι ανέχονται στη χώρα μας τη δράση της ναζιστικής - εγκληματικής Χρυσής Αυγής, καθυστερώντας ανάμεσα σε άλλα και τη δίκη της.
Γιατί δεν μπορούν να είναι αντίπαλοι της ακροδεξιάς όσοι φτιάχνουν σύγχρονα κολαστήρια και στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών.
ΔΥΝΑΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!
ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ - ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ
Αυτήν τη φορά ψηφίζω ΚΚΕ, για να δυναμώσει η μόνη προοδευτική συμμαχία, του λαού και της νεολαίας, για αποδέσμευση από την ΕΕ, για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού!
Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ αποτελεί τη μοναδική γνήσια καταδίκη της ΕΕ της φτώχειας, των πολέμων και του εθνικισμού, καθώς και των κυβερνήσεων και των κομμάτων που εφάρμοσαν και θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική της, δηλαδή της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.
Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ στέλνει μήνυμα αντεπίθεσης, αισιοδοξίας και μαχητικότητας σ' όσους παλεύουν για τα σύγχρονα δικαιώματά μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ παντού, στη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις δημοτικές - περιφερειακές εκλογές, στηρίζει τον αγώνα για τη ζωή που μας αξίζει. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ. Για να δυναμώσουν η λαϊκή αντίσταση και διεκδίκηση, η ελπίδα, η προοπτική της πραγματικής ανατροπής!
ΚΑΨΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!
ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ