11 Ιουν 2019

Τα νταούλια της Κομισιόν...

Κάλι Καρά
Οι δύο μονομάχοι, η ΝΑΤΟική αριστερά και η πούρα ΝΑΤΟική δεξιά, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ό,τι και να πουν, όσο και αν προσπαθήσουν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό, άλλη μια φορά για τις διαφορές τους, ήρθε η μαρτυριάρα Κομισιόν και τους ξεσκέπασε, με την «έκθεση ενισχυμένης εποπτείας». Η όποια επόμενη κυβέρνηση, θα ακολουθήσει τις ράγες που έχουν χαράξει οι ευρωενωσιακοί θεσμοί, κόντρα στο μεταμνημονιακό παραμύθι της κυβέρνησης.
Η απαίτηση της Κομισιόν για επίσπευση των αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων, επιβεβαιώνει ότι σε αντίθεση με το μεταμνημονιακό παραμύθι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οι δεσμεύσεις και η ασφυκτική εποπτεία παραμένουν στο ακέραιο και ενισχύουν περαιτέρω το μνημονιακό οπλοστάσιο, σε βάρος του λαού.
Επίσπευση των αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων, προώθηση της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, πλειστηριασμοί ακινήτων και νέα αντιλαϊκά μέτρα, για να θωρακιστεί η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, φθάνοντας μέχρι του σημείου να στηλιτεύει ως “παροχές” τα ελάχιστα προεκλογικά ψίχουλα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Νέο αντιλαϊκό πακέτο 5 δισ. ευρώ για τη διετία 2019 - 2020, αποτιμώντας τα λεγόμενα δημοσιονομικά κενά των επόμενων κρατικών προϋπολογισμών. Η αντιλαϊκή σκυτάλη για την «εξειδίκευση» αυτών των μέτρων, θα περάσει στα χέρια της επόμενης κυβέρνησης και βέβαια στο προσχέδιο κρατικού προϋπολογισμού για το 2020.
Άρα, το πρόγραμμα της όποιας επόμενης κυβέρνησης που θα προκύψει την 7η Ιουλίου, θα είναι η κατά γράμμα υλοποίηση όλων των αντιλαϊκών μνημονιακών και μεταμνημονιακών δεσμεύσεων, που μία - μία βγαίνουν στην επιφάνεια.
Έτσι, μετά τα νταούλια που θα βάραγε ο πρωθυπουργός και θα χόρευαν οι θεσμοί, ήρθαν τα τέσσερα χρόνια πιστής εφαρμογής όλων των κατευθύνσεων της Κομισιόν, ήρθε και η ώρα της αποκάλυψης, ότι θα χορέψουν με τα νταούλια της λυκοσυμμαχίας και οι όποιοι επόμενοι διαχειριστές της αστικής εξουσίας, ενώ οι όποιες κόντρες μαζί τους, μόνο γέλια προκαλούν.
Και επειδή «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται»....
Μόνο ένα ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να αντεπιτεθεί στο αντιλαϊκό «μενού» της επόμενης μέρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ