31 Ιουλ 2019

Σκορπούν τον Τρόμο:Πάνοπλοι αστυνομικοί με την επωνυμία «Μαύροι Πάνθηρες» σε αθηναϊκούς δρόμους και μετρό



Χωρίς προφανούς Απειλής, η κυβέρνηση ΝΔ προχωρά στην επιβολή μέτρων κρατικής τρομοκρατίας με πρόσχημα τους Πορτοφολάδες...

Ομάδες πάνοπλων μαυροντυμένων αστυνομικών που θα περιπολούν σε τουριστικά μέρη της Αθήνας φέρονται να προβλέπει η «Επιχείρηση - Δίχτυ» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπό την ηγεσία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την αστυνομία. Στο στόχαστρο των «κομάντο» που βγάζει στους δρόμους η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με τις πληροφορίες να τους θέλουν να επιχειρούν ακόμα και εντός του Μετρό «για να εντοπίζουν πορτοφολάδες», με εξάρτηση που περιλαμβάνει βαρύ οπλισμό, νυχτερινές διόπτρες, χειροβομβίδες κρότου - λάμψης και δακρυγόνα.
Το «νέο διευρυμένο σχέδιο αστυνόμευσης» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη περιλαμβάνει δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, κάνοντας λόγο για «ομάδες πάνοπλων αστυνομικών», οι οποίοι θα φορούν μαύρα ρούχα και θα φέρουν την επωνυμία «Μαύροι Πάνθηρες».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν ήδη δημιουργηθεί τέσσερις ομάδες των πέντε αστυνομικών, οι οποίοι διαθέτουν βαρύ οπλισμό, αλεξίσφαιρα γιλέκα, νυχτερινές διόπτρες, χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και δακρυγόνα, ενώ ο αριθμός των αστυνομικών που θα απαρτίζουν τις ομάδες αυτές αναμένεται να διπλασιαστεί άμεσα. Κατά το ίδιο δημοσίευμα, οι αστυνομικοί με τα μαύρα ρούχα και τον βαρύ οπλισμό θα «βρίσκονται διαρκώς εκτός οχήματος, με στόχο την αποτρεπτικά επιβλητική παρουσία τους και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας σε όσους τους βλέπουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ