29 Φεβ 2020

“Είναι κομμουνιστής κοπρίτης” – Οχετός Μπέου εναντίον Πελετίδη (VIDEO)


Ξαναχτύπησε ο μειλίχιος δήμαρχος Βόλου, βάζοντας στο στόχαστρό του αυτή τη φορά το δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη. Η απίστευτη επίθεση του δημάρχου έγινε πριν ένα μήνα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, άρχισε όμως να γίνεται τώρα πιο γνωστό μέσω της διάδοσής του επίμαχου βίντεο στο διαδίκτυο.
Ο άνθρωπος που χαριεντιζόταν με τη Χρυσή Αυγή, που έχει επιδοθεί σε όργια σεξισμού και αντικομμουνισμού (μερικά μόνο παραδείγματα δείτε εδώ), δεν είναι παράξενο που εξαπολύει χυδαιότητες σε βάρος ενός δημάρχου που πρεσβεύει ακριβώς τα αντίθετα από τον ίδιο.
Η συζήτηση αφορούσε το Πανθεσσαλικό στάδιο, ώσπου κάποιος από τους συμβούλους ανέφερε το παράδειγμα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, που έχει παραχωρηθεί σε ερασιτεχνικούς συλλόγους. Τότε ο Μπέος κυριολεκτικά εξερράγη, λέγοντας πως “Στην Πάτρα, επειδή είναι κομμουνιστής ο δήμαρχος, άλλος κοπρίτης αυτός, το έχει ερημώσει”, κάνοντας λόγο για “σάπια εγκατάσταση”, “ντροπή της πόλης” που είναι “τρεις φορές χειρότερη από το πανθεσσαλικό”. Ο δήμαρχος Βόλου δεν ανακάλεσε τους χυδαίους υβριστικούς χαρακτηρισμούς, παρά την επιμονή του συμβούλου που έθεσε το θέμα.
Οι Πατρινοί βέβαια γνωρίζουν την αλήθεια για το Παμπελοποννησιακό, όπως και για το υπόλοιπο έργο της αγωνιστικής δημοτικής αρχής του Κώστα Πελετίδη, γι’ αυτό εξάλλου τον επιβράβευσαν με τη θριαμβευτική επανεκλογή του στις περσινές εκλογές. Ο Μπέος από την άλλη, έχει κάθε λόγο να θέλει να συκοφαντήσει μια διαχείριση πραγματικά φιλολαϊκή, που βλέπει τις υποδομές μιας πόλης όχι σα φιλέτο προς “αξιοποίηση”, όπως ο ίδιος το πανθεσσαλικό, αλλά σαν στοιχεία που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, χωρίς να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Η χυδαιότητα του Μπέου είναι τέτοια, που αναγκάστηκε να καταδικάσει το συμβάν ακόμα και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Πατρέων, Γρηγόρης Αλεξόπουλος μέσω ανάρτησής του στο facebook.
Όσο για το δήμαρχο, συνεχίζει απλά να επιβεβαιώνει πόσα εύστοχα καίτοι τετριμμένα είναι τα λογοπαίγνια με το όνομά του. Μετά την κοσμοϊστορική ομιλία του για τα στημένα παιχνίδια, ίσως έχει έρθει ώρα να μιλήσει και στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.
Με πληροφορίες από sportin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ