6 Μαρ 2020

Καταγγελία για «απόβαση» Γερμανών νεοναζί και στη Λέσβο



Μόλις λίγες ημέρες μετά την καταγγελία του Die Linke για συντονισμένη επιχείρηση προσέγγισης των ελληνοτουρκικών συνόρων από γερμανικές νεοναζιστικές οργανώσεις, αντίστοιχη καταγγελία κάνει σήμερα και η ιστοσελίδα της Λέσβου politikalesvos.gr.
Επεισοδιακή εξελίχθηκε τελικά η αποδεδειγμένη πια απόβαση νεοναζί στη Λέσβο, αφού προκλήθηκε ένταση με κατοίκους του νησιού.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την Πέμπτη αποβιβάστηκαν στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Identity Movement» Γερμανίας (Ιdentitäre Bewegung Deutschland).
Πιο αναλυτικά, πως μεταδίδει το Politikalesvos.gr:
«Πρόκειται για τη ίδια οργάνωση που βρίσκεται στον Έβρο, ο αρχηγός της οποίας έχει πραγματοποιήσει προσκύνημα σε μνημείο για τις υπηρεσίες των στρατιωτών της Βέρμαχτ.
Οι οπαδοί των Ναζί που κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής του νησιού, έστειλαν στον θάνατο και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης εκατοντάδες Λέσβιους ήρθαν με σκοπό να βοηθήσουν τα ντόπια Τάγματα Εφόδου που δρουν ανενόχλητα τις τελευταίες μέρες.
Η ευθύνη γι' αυτή την κατάντια, γι' αυτή τη μαύρη σελίδα είναι δική σας κύριοι αυτοδιοικητικοί, είστε ηθικοί αυτουργοί της πιο επικίνδυνης και ντροπιαστικής τροπής που θα μπορούσαν να πάρουν τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ