6 Μαρ 2020

«Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών»: Φασίστες κανονικοί!

Ζούμε ανήκουστα πράγματα! Οι αλήτες του φασισμού έχουν ξεσαλώσει. Αλλά το υπεύθυνο δημοκρατικό μας κράτος, η υπεύθυνη δημοκρατική μας κυβέρνηση, παρακολουθούν το φαινόμενο, όταν φυσικά δεν το θωπεύουν, δεν το καλλιεργούν και δεν το φουντώνουν.  Αλλά εδώ πια μιλάμε για φασισμό… καραμπινάτο. Για φασισμό που έφτασε στο σημείο να ποζάρει και να διαφημίζεται ανοικτά στο ίντερνετ σαν “Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών”!!!
Και ποια ήταν η αντίδραση του κράτους μας; Μαθαίνουμε πως παρότι στην Ασφάλεια Βόλου (από εκεί ξεκινούν το “σαφάρι” τα εν λόγω μπουμπούκια) έγινε προσαγωγή του διαχειριστή της σελίδας «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών», ωστόσο η αστυνομία δεν στοιχειοθέτησε κατηγορίες σε βάρος του. Θα διαβιβάσει, λέει, τον σχετικό φάκελο στον Εισαγγελέα Βόλου, προκειμένου να αποφανθεί εκείνος εάν προκύπτει παράβαση του νόμου περί ρατσισμού και ρατσιστικής βίας. Έτσι, ο διαχειριστής της σελίδας αφέθηκε ελεύθερος… 
Τα παραπάνω καταγράφει σε αναλυτικό ρεπορτάζ του το  e-thessalia.gr, παρουσιάζοντας παράλληλα αναλυτικά στοιχεία για την υπόθεση, τα οποία και παραθέτουμε: 
  • Η δράση της κλειστής διαδικτυακής ομάδας που δημιουργήθηκε στις 3 Μαρτίου έγινε γνωστή όταν άρχισε να εξαπλώνεται και να αποκτά μέλη.
  • Οι αναρτήσεις της σελίδας ξεχείλιζαν ρατσιστικό μίσος και οι χρήστες πόζαραν με στιλέτα, μαχαίρια και όπλα μαζί με τις άδειες οπλοφορίας. Στο facebook η ομάδα μετρά 303 μέλη.
  • Οργάνωναν αντισυγκέντρωση ενάντια σε αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στον Άγιο Νικόλαο, αλλά και ταξίδι στον Εβρο με τα διαθέσιμα όπλα τους για να «φυλάξουν τα σύνορα».
  • Μετά τις προσαγωγές άλλαξε το όνομα της σελίδας (γιατί ως γνωστόν οι φασίστες είναι και θρασύδειλοι) και ονομάστηκε σε «Σύλλογο Πατριωτών Βόλου». 

Σημείωση «Ημεροδρόμου»: Δεν γνωρίζουμε πώς θα εξελιχθεί το νομικό μέρος της υπόθεσης των τύπων αυτών. Αυτό που ξέρουμε είναι πως όταν αυτοχαρακτηρίζεσαι «κυνηγός λαθρομεταναστών» είσαι φασίστας. Κανονικός. Και υποψήφιος δολοφόνος. Κανονικός. Και απέναντι σε τέτοια φασιστοειδή ανθρωπάρια, οι άνθρωποι στέκονται απέναντι.- 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ