6 Μαρ 2020

Φασιστικό τσούρμο, κατσαπλιάδες της εθνικοφροσύνης με την υποστήριξη και παρότρυνση του επίσημου κράτους

 

Οπλισμένοι «κεφαλοκυνηγοί» που καλούν σε σαφάρι κατά “λαθρομεταναστών”. 
Τάγματα εφόδου με τον μανδύα του “συνοριοφύλακα” σε παραστρατιωτικό παραλήρημα.
Εισαγόμενα ναζιστόμουτρα από την Μέκκα του χιτλερισμού  και ντόπιες σπορές των ταγματασφαλιτών.
Πατριδοκάπηλοι που επιβεβαιώνουν ότι ο δήθεν “πατριωτισμός” τους συνιστά το “τελευταίο καταφύγιο των καθαρμάτων”.

Κεντρικά ΜΜΕ – βαποράκια της ΝΑΤΟφροσύνης, του αμερικανοτσολιαδισμού και του ευρωλυγουρισμού, που με λέξεις, εικόνες, πλάνα και μικρόφωνα άλλοτε κατασκευάζουν “πραγματικότητα”, άλλοτε βαφτίζουν τους φασίστες «ήρωες» της διπλανής πόρτας και άλλοτε μέσω της ιστορικής παραχάραξης πουλούν …«ελληναράδικο” καουμποϊλίκι προς Ερντογάν, ξεχνώντας πάντα να μιλήσουν για ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, ΕΕ, για να σπείρουν το μίσος προς τον εύκολο “αντίπαλο”, τον πρόσφυγα και τον μετανάστη. 
Αλήτες και ρατσιστές σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που ο υπανθρωπισμός τους ξεχειλίζει, αλλά οι αρχές παρακολουθούν αδιάφορες.
Υπάνθρωποι που στο όνομα τους ελληνο-ορθόδοξου “πολιτισμού” τους στέκονται στις προβλήτες λιμανιών και στις όχθες του Έβρου ξερνώντας χυδαιότητα και προστυχιά. 
Όλος αυτός ο επικίνδυνος και «μαύρος» συρφετός εδώ και μερικές μέρες βγήκε «παγανιά». 
«Αγκαλιά» με το κράτος των ολιγαρχών, που βρήκαν στα ΜΑΤ – στα ίδια ΜΑΤ  που προχτές χτυπούσαν τους “γκασμάδες τουρκόσπορους” νησιώτες – την “εθνική υπερηφάνεια” τους.
Αυτό είναι το κατακάθι που κλήθηκε από την εφεδρεία να φυλάξει τις “Θερμοπύλες” της πατριδοφροσύνης και που ψυχαγωγείται “εθνικά” από το “πατριωτικό” εφοπλιστικό κεφάλαιο, το οποίο έφτασε να εκπέμπει από τον (κατά τα 2/3 υπό ξένη σημαία) στόλο του εμβατήρια προς εμψύχωση των ΜΑΤ. 
Αυτό είναι το ασκέρι που περιφέρεται δίπλα – δίπλα με τα σώματα ασφαλείας, που τραμπουκίζει και συμπορεύεται με τα ναζίδια του χρυσαυγιτισμού.
Αυτό είναι το παραστρατιωτικό λεφούσι του εθνικισμού που κλέβει το οξυγόνο της κοινωνίας με τις ευλογίες της ανώτατου Κλήρου και της Εκκλησίας.
Αυτοί είναι οι κατσαπλιάδες της εθνικοφροσύνης που κινούνται χωρίς να κρύβονται, που όχι μόνο διαθέτουν τις πλάτες των ακροδεξιών ταγών που μιλούν ακόμα και για ξερονήσια, αλλά πορεύονται και με την υποστήριξη της ίδιας της κυβέρνησης που όταν ερωτάται για το ενδεχόμενο προσφυγικών στρατοπέδων στα ξερονήσια, έφτασε να απαντά (Πέτσας): “Δεν αποκλείουμε τίποτα”!
Αυτό είναι το φασιστικό τσούρμο, μαζί με το επίσημο κράτος 
  • ένα κράτος που για την εισβολή της ΝΑΤΟικής συμμάχου Τουρκίας στη Συρία δεν έχει βγάλει κιχ (!),
  • ένα κράτος που ομνύει στην συμφωνία ΕΕ – Τουρκία, την ίδια ακριβώς συμφωνία που επιτρέπει στον Ερντογάν να παίζει τα άθλια γεωπολιτικά του παιχνίδια και να μετατρέπει την Ελλάδα σε Μόρια, 
  • ένα κράτος που στέκεται “σούζα” και “προβλέψιμο” γιουσουφάκι στις ΗΠΑ που κάνουν πλάτες στην τουρκική εισβολή στη Συρία και που παρέδωσε στον “αγγελικό” Τραμπ όλη την Ελλάδα σαν αμερικανοΝΑΤΟική βάση
που εμφανίζονται σήμερα σαν το …«ατσάλινος τείχος» του Έβρου και των θαλάσσιων συνόρων. 
Αυτό είναι το “πατριωτικό” ασκέρι που η άρχουσα τάξη του και η κυβέρνηση των… “Διγενήδων” του, ενώ μιλούν για “εισβολή” από την Τουρκία, την ίδια ώρα κλείνουν μαζί της μπίσνες.  
Φίλες και φίλοι, δεν είναι η πρώτη φορά που το εθνικιστικό παραλήρημα σαρώνει τον τόπο, όπως συνέβη εκείνο το μακρινό 1897. 
Δεν είναι η πρώτη φορά που η μισαλλοδοξία του βουκεφάλα “μακεδονομάχου” ή του ρατσιστή κοπρίτη – που αποκαλούσε “τουρκόσπορους” μέχρι και τους Ελληνες μικρασιάτες πρόσφυγες – ενδύεται τη μάσκα του “πατριώτη”. 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αδύναμος κανοναρχείται από τους ίδιους τους δυνάστες του για να ξεσπάσει την οργή του απέναντι στον αποδιοπομπαίο πιο αδύναμο. 
Δεν είναι η πρώτη φορά αυτοί που κάνουν τεμενάδες και υποκύψεις στον ισχυρό και στον πραγματικό εχθρό της πατρίδας, αυτοί που ξεπουλούν λιμάνια, αεροδρόμια, τρένα, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, δρόμους, αέρα και θάλασσα στους κεφαλαιοκράτες – ξένους και ντόπιους, να στρέφουν την κοινωνία ενάντια στους ικέτες και στους ανήμπορους, ντόπιους και ξένους. 
Δεν είναι η πρώτη φορά αυτοί που άνοιξαν τα σύνορα και παρέδωσαν την Ελλάδα στις ξένες τρόικες και στα ξένα ΔΝΤ , αυτοί που έστειλαν με την πολιτική τους 500.000 παιδιά του ελληνικού λαού στην ξενιτιά και στην μετανάστευση, να παριστάνουν τώρα τους προστάτες της πατρίδας και των συνόρων από τους μετανάστες και πρόσφυγες ξένους που οι ίδιοι – πιστοί στις συμφωνίες τους με τους Γερμανούς, τους Γάλλους, τους Ολλανδούς – δεν τους αφήνουν να φύγουν από την Ελλάδα, κρατώντας τους φυλακισμένους στις Μόριες.  
Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα της δημοκρατίας, του πατριωτισμού, του ανθρωπισμού, της πανανθρώπινης ελευθερίας, της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαικής κυριαρχίας, καλείται να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στον ξένο και ντόπιο εθνικισμό. Απέναντι στην εξωτερική επιβουλή και στην εσωτερική μαυρίλα.
Ελληνες πατριώτες, γρηγορείτε απέναντι στην πατροδοκαπηλία. 
Ελληνες δημοκράτες, αντισταθείτε στον εκφασισμό.  
Πληροφορίες από: imerodromos.gr     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ