Τα… 40 χρόνια από την ίδρυσή της πανηγύρισε χθες η ναζιστική-εγκληματική Χρυσή Αυγή. Σε κείμενο που ανέβασαν στο επίσημο φασιστοσάιτ τους, οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών και δοσίλογων της Κατοχής επιχειρούν να αυτοπαρουσιαστούν ως… αντισυστημικοί!
«Χρυσή Αυγή: 4 δεκαετίες ενάντια στο σύστημα» έγραψαν οι ελληνόφωνοι ναζί και γέλασαν μέχρι και τα… πορτραίτα του Χίτλερ που έχουν στα γραφεία τους. Πηγαίνοντας τη γελοιότητα ένα βήμα παραπέρα, τα χρυσαυγίτικα αποβράσματα κάνουν λόγο για «δεκαετίες γεμάτες ιδεολογικούς και πολιτικούς αγώνες».
Πράγματι, η ναζιστική συμμορία είναι συνεπής εδώ και χρόνια στην υπεράσπιση του κεφαλαίου, των εφοπλιστών, της μεγαλοεργοδοσίας. Ως τσιράκια και μαντρόσκυλα των αφεντικών οι χρυσαυγίτες έχουν δώσει… «αγώνες», ενάντια στους εργαζόμενους και στο λαϊκό κίνημα.
Το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα είναι που τρέφει τα «ορφανά» του δικτάτορα Μεταξά, του Χίτλερ και των χουντικών καθαρμάτων. Το ίδιο σύστημα που «τρέφει» τους «Μιχαλολιάκους» , τους «Κασιδιάρηδες» και τους «Λαγούς» χρησιμοποιώντας τους ως «μπράβους» και σκιάχτρο ενάντια στο εργατικό-λαϊκό κίνημα.
Να τι σημαίνει Χρυσή Αυγή: Ότι πιο σάπιο, ότι πιο εγκληματικό, ότι πιο απάνθρωπο γέννησε το ελληνικό πολιτικό σύστημα τα τελευταία 45 χρόνια.
Αυτή είναι η αλήθεια, όσο κι’αν προσπαθήσουν να τους ξεπλύνουν εισαγγελείς, γραμματείς και φαρισαίοι…