7 Οκτ 2020

Χρ. Ζαραλίκος: “Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι εχθροί της αστικής σας δημοκρατίας. Μάλλον βοηθοί της είναι…”

 


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει με νέο επεισόδιο κάθε Τρίτη στο zaraleaks TV (κάνε εγγραφή ρε, τι σου ζητάνε;) και σχολιάζει την επικαιρότητα των ημερών.

Εξηγεί ότι ο “μαλάκας” ναι μεν είναι ελληνική λέξη, αλλά τέτοιον πορτοκαλί μαλάκα σαν τον Τραμπ δεν έχουμε ξαναβγάλει -μόνο Τρομπ σαν τον Άδωνι. Ίσως να είναι όμως η λύση στο πρόβλημα: λευτεριά στον κορονοϊό…

Συγχαίρει την κυβέρνηση του Χρυσοχουντίδη που άλλαξε τα φώτα στην Ακρόπολη και τους υγειονομικούς. Θυμάται την τελευταία φορά που ο Κυριάκος μίλησε σε παγκόσμια μετάδοση -θα πάει πολύ καλά και αυτό. Και αναλύει το σχέδιο για την αξιοποίηση του μνημείου, το οποίο περιλαμβάνει ήρωες την Microsoft, τον Ευτύχη Μπλέτσα και ήρωες της Marvel.

Θεωρεί πως αν η παρακώλυση της κυκλοφορίας πρέπει να τιμωρείται με ξύλο ανταποδοτικό τέλος από τα ΜΑΤ, ο Μπακογιάννης θα έπρεπε να έχει μια κλούβα ΜΑΤ να τον δέρνει τρεις φορές τη μέρα. Και του εξηγεί πως τα δύο εκατομμύρια δεν είναι μικρή ποσότητα -σε αντίθεση με τα δύο σουβλάκια πχ- εκτός και αν είναι συμβολικά, όπως με τις μάσκες.

Παρακαλεί τον Μητσοτάκη, αν είναι να συνεχίσει να πηγαίνει γαμιώντας τον πολιτισμό, να αλλάξει την Μενδώνη, πχ με τον ριζοσπάστη αριστερό Γεωργούλη, που μπορεί να λύσει και το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας. Ενώ συμπεραίνει πως αν τα λεωφορεία -με οδηγούς ΚΤΕΛ- φτάνουν μιάμιση μέρα μετά στον προορισμό τους, μειώνεται δραστικά η διασπορά του ιού από τους επιβάτες στις οικογένειές τους.

Διαπιστώνει πως το “συνταγματικό τόξο” δε λέει πολλά όταν το σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο. Σχολιάζει πως κανείς δε στήριξε αυτή την αστική δημοκρατία περισσότερο από τη Ζαρούλια και τους ομοίους της –δεν είναι εχθροί σας, μάλλον βοηθοί σας είναι….

Σημειώνει πως το πρωί της Τετάρτης θα καταδικαστούν οι χρυσαυγίτες, όχι όμως αυτοί που τους έφτιαξαν -οι χρηματοδότες τους, τα ΜΜΕ που τους στήριξαν και οι πολιτικοί που τους ξέπλυναν. Ενώ προαναγγέλλει σφηνάκι-επεισόδιο μεσοβδόμαδα, ανάλογα και με την κατάληξη της δίκης.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ