8 Ιουν 2012

Η βαρβαρότητα κυριολεκτικά μας πνίγει για να στηριχθούν τα κέρδη των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των μεγαλεμπόρων, των βιομηχάνων, των μονοπωλίων


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)
ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ.: 2105221411, www.eskamea.gr, seaan@hotmail.gr

Η βαρβαρότητα κυριολεκτικά μας πνίγει για να στηριχθούν τα κέρδη των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των μεγαλεμπόρων, των βιομηχάνων, των μονοπωλίων.
Οι ανάπηροι, οι χρόνιοι πάσχοντες, οι εργαζόμενοι, ο λαός μας σε κίνδυνο!

  Κόβουν φάρμακα σε  καρκινοπαθείς, χρόνιους πάσχοντες. Τα επιδόματα των ΑΜΕΑ στα αζήτητα. Νοσοκομεία κυριολεκτικά σε διάλυση. Ιδρύματα(Άσυλο Ανιάτων, ΕΙΑΑ και όχι μόνο) που δεν εξασφαλίζουν ούτε το φαγητό στους ασθενείς, ενώ παρακρατούν τις συντάξεις των νοσηλευόμενων. Την ίδια στιγμή τα κόμματα του κεφαλαίου και του ευρωμονόδρομου, δεξιόστροφης ή αριστερόστροφης διακυβέρνησης διαγκωνίζονται για καλύτερους κόμπους στη θηλιά στο λαιμό του λαού για την υγιή ανταγωνιστικότητα και επιχειρηματικότητα δημόσιου(!!!) και ιδιωτικού(!!!) τομέα! Αν όλα αυτά πριν τις εκλογές σκεφτείτε τι μας ετοιμάζουν για μετά παλιοί και νέοι εθνοσωτήρες.

Κανένας φόβος! Κανένας πανικός! Η δύναμή τους είναι η δικιά μας υποταγή!

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!

·         Να εξασφαλιστούν τώρα δωρεάν φάρμακα για όλους όσους τα έχουν ανάγκη.
·         Χρηματοδότηση τώρα εξολοκλήρου από κρατικό προϋπολογισμό των νοσοκομείων και των ιδρυμάτων για να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες των ασθενών, των αναπήρων και των χρονίως πασχόντων που περιθάλπουν.
·         Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία-πρόνοια-ειδική αγωγή, με απαγόρευση της επιχειρηματικής δράσης σε αυτούς τους τομείς
·         Εδώ και τώρα να καταβληθούν τα επιδόματα των ΑΜΕΑ.
·         Να εξοφληθούν τα χρέη του ΕΟΠΥΥ στους αυτοαπασχολούμενους υγειονομικούς.
·         Να καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα που οφείλονται στους εργαζόμενους στην υγεία και την πρόνοια.
·         Όχι στα σφαγεία των ΚΕΠΑ και της απογραφής.
·         Έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 1.000€ για όλες τις οικογένειες των αναπήρων και των χρονίως πασχόντων για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των αντιλαϊκών μέτρων των κυβερνήσεων και της κρίσης.
·         Να ανακληθούν όλες οι απολύσεις στα κέντρα ειδικής αγωγής και πρόνοιας όπως στην ΕΓΝΟΙΑ, τον ΕΡΜΗ, τον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑ. Απαγόρευση των απολύσεων σε υγεία-πρόνοια-ειδικά αγωγή.
·          
ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΗ-ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ!
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

Για τα κέρδη τους μας οδηγούν σε τραγωδία. Η λυκοσυμμαχία της ΕΕ μας συνθλίβει. Αυτοί που μας τραβάνε τη θηλιά, σε αυτό το λάκκο των λεόντων θέλουν να μας κρατήσουν. Πυκνώνουμε τις γραμμές του αγωνιστικού, αναπηρικού κινήματος. Στηρίζουμε αποφασιστικά τις δυνάμεις που χρόνια μας προειδοποιούσαν για αυτό που έρχεται, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κόντρα στη θύελλα!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!


Η Γραμματεία της ΣΕΑΑΝ
Το Δ.Σ. του Ενιαίου Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ