6 Φεβ 2013

ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ


ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 



ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ


Σήμερα κυριακή λίγο μετά της 5 το απόγευμα, στην οδό Αναξαγόρα 40 στον Ταύρο,ομάδα φασιστών εισέβαλε σε σπίτι όπου μένουν μετανάστες από το Πακιστάν, και αφού διέλυσαν και έσπασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, έφυγαν αφού πρώτα είχαν πάρει και 1400 ευρώ καθώς και τα χαρτιά 2 μεταναστών. Αμέσως στο σημείο κατέφθασε η Πακιστανική κοινότητα, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία φυσικά το μόνο που έκανε ήταν να καταγράψει το γεγονός σαν μια απλή ληστεία και τίποτα παραπάνω.
Οι τύποι όμως που έκαναν την ληστεία δεν ήταν απλά κλεφτρόνια, όπως θέλει να παρουσιάσει η αστυνομία αλλά ήταν μια ομάδα από τουλάχιστον 4 άτομα όπου το μεσημέρι της ίδιας μέρας είχαν επιτεθεί στους μετανάστες απειλώντας τους ανοιχτά πως οι ίδιοι είναι στην Χρυσή Αυγή και πως θα ¨περάσουν¨ και από το σπίτι τους. Όπως και έκαναν. Ο Άχμεντ, ένας από τους μετανάστες όπου έμενε στο σπίτι που έγινε η επίθεση και ο οποίος μάζευε αυτά τα λεφτά για να γυρίσει στο Πακιστάν την άλλη εβδομάδα, μας έιπε πως από τους συγκεκριμένους φασίστες δεχόταν σχεδόν καθημερινές απειλές και είχαν φθάσει μάλιστα στο σημείο να τους εκτοξεύουν πέτρες έξω από το παράθυρο του σπιτιού τους όλες τις προηγούμενες ημέρες.
Πρόκειτε ξεκάθαρα για μια φασιστική επίθεση που σαν στόχο έχει να τρομοκρατήσει τους μετανάστες αλλά και τους ντόπιους που μένουν στην γειτονιά. Μάλλον η κάθαρση στην οποία συνεχώς αναφέρεται η Χρυσή Αυγή, είναι το να ψηφίζει φοροαπαλλαγές εκατομμυρίων ευρώ για τους εφοπλιστές στην βουλή και από την άλλη να ληστεύει ανήμπορους μετανάστες στις γειτονιές.
Αν νομίζουν ότι με αυτή την επίθεση θα βάλουν πόδι στην γειτονιά του Ταύρου, όπου τόσα χρόνια ντόπιοι και μετανάστες συμβιώνουμε χωρίς κανένα πρόβλημα, και παλεύουμε από κοινού απέναντι στην υποβάθμιση της πόλης μας είναι γελασμένοι.
Τις επόμενες ημέρες η τοπική κεερφα μαζί με τους μετανάστες της γειτονιάς θα οργανώσουμε μαζική απάντηση στη φασιστική αυτή επίθεση ώστε αφ'ενός να τους αναγκάσουμε να γυρίσουν πίσω στις τρύπες τους και αφ'ετέρου να αναγκάσουμε τους μπάτσους να τους ξετρυπώσουν. 

STOP ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΠΑΤΣΩΝ -ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

KΕΕΡΦΑ ΤΑΥΡΟΥ

http://www.facebook.com/keerfa.giannena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ