1 Οκτ 2013

Ε! ψιτ αριστερούληδες, ο ΔΟΛ απόλυσε κι άλλους εργαζόμενους. Δεν θα ανεβείτε στα …κάγκελα;

Ε! ψιτ αριστερούληδες, ο ΔΟΛ απόλυσε κι άλλους εργαζόμενους. Δεν θα ανεβείτε στα …κάγκελα;


έγινε ρε λεβέντες δεν σας ενδιαφέρει που απολύθηκαν από τον ΔΟΛ άλλοι 18 άνθρωποι;

Το μάθατε; Την είδατε την είδηση που λέει:

“Σε 18 νέες απολύσεις εργαζομένων από όλα τα τμήματα προχώρησε σήμερα ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (NEA, ΒΗΜΑ, in.gr, MEGA κ.ά.).  Οι απολύσεις αυτές έρχονται σε συνέχεια των 30 προηγούμενων απολύσεων που έγιναν στα τέλη Αυγούστου, ενώ μέχρι τα τέλη του χρόνου αναμένεται να έχουν ξεπεράσει τις 150. Υπενθυμίζεται ότι ο ΔΟΛ με ανακοίνωσή του, που δημοσιοποιήθηκε και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών, γνωστοποίησε τη «συγχώνευση λειτουργικών τμημάτων και εταιρειών», την «πώληση ή διακοπή ζημιογόνων δραστηριοτήτων» και τη «δραστική περικοπή του κόστους». Πράγμα που όπως εξηγεί παρακάτω σημαίνει: «Μείωση του “εκδοτικού κόστους”, “περικοπή εξόδων”, “ενοποίηση λειτουργιών εντύπων”, “μείωση του κόστους διανομής” και μειώσεις στις αμοιβές τρίτων και της μισθοδοσίας».

Σιγά μη σας νοιάξει, εσείς έχετε εχθρό μόνο το ΚΚΕ και το μαζικό λαϊκό κίνημα. Εσάς σας νοιάζει πως θα ρίξετε λάσπη στον εχθρό, στον ένα και μοναδικό εχθρό, τον ίδιο που έχουν όλα τα αστικά κόμματα.

Τουμπεκί ψιλοκομένη κάνεται για τον ΔΟΛ; Φοβάστε ότι θα στραφεί εναντίων σας και δεν βγάζεται άχνα;

Ξέρω δεν προλαβαίνεται γιατί προβάρεται τα κουστούμια της εξουσίας, εξάλλου εσείς βλέπετε μόνο τον Ριζοσπάστη και τον 902 από παιδιά!!!!

Θα μου πει κάποιος σιγά το νέο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αστικό κόμμα!!!

Ναι ρε φίλε αλλά να τους την χαρίσω; Να μην του κράξω που το παίζουν αριστεροί ριζοσπάστες;

Να μην γράψω δηλαδή για τη σιγή ιχθύος που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον υποστηριχτή τους, που στο κάτω – κάτω  είναι προκλητική;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ