9 Νοε 2014

"Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης"

 "Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης"


Δεν είναι μακριά η εποχή που ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ , και ο ΣΥΡΙΖΑ με υπονοούμενα ,  έριξαν τόνους λάσπη στο ΚΚΕ  σχετικά με την υπόθεση "Γερμανός". Με μπροστάρη τον  Καρατζαφέρη που σήκωνε τη σημαία της... "κάθαρσης", ρίχτηκαν στο ΚΚΕ όλοι τους, υιοθετώντας άλλος λίγο άλλος πολύ της συκοφαντίες του. 
Σήμερα λοιπόν το δημοσίευμα της Realnews αποκαλύπτει κάποιες από τις δραστηριότητες του επικεφαλής της επίθεσης στο ΚΚΕ. 
Το ζήτημα όμως δεν είναι μόνο τι έλεγε ο Καρατζαφέρης, αλλά με πόση ευκολία διάφοροι ,ανάμεσα σε αυτούς και αρκετές "αριστερές ιστοσελίδες", αναμασούσαν τις προβοκάτσιες του Καρατζαφέρη. Μια και το έφερε η κουβέντα, ακόμα και σήμερα κάποιοι "αντικαπιταλιστές ριζοσπάστες" κριτικάρουν το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ με τα ιδεολογήματα των διάφορων Καρατζαφεροειδών της εποχής εκείνης , τύπου  Άδωνη, αναφέροντας περί "προστασίας της Βουλής από το ΠΑΜΕ". Ιδού λοιπόν ο αρχιερέας της εντιμότητας και της παραγωγής αντιΚΚΕ ιδεολογημάτων χρήσιμων σε ...πολλούς
Αν πρέπει να θυμηθείτε όλο το σκηνικό της υπόθεσης, διαβάστε το παρακάτω δημοσίευμα  του e-go.gr  με ημερομηνία δημοσίευσης 15 Ιουλίου 2010.


Σε νέα κόντρα οδηγήθηκε ο ΛΑΟΣ με το ΚΚΕ αυτή τη φορά για την υπόθεση ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Σε νέα κόντρα οδηγήθηκε ο ΛΑΟΣ με το ΚΚΕ αυτή τη φορά για την υπόθεση «ΓΕΡΜΑΝΟΣ».
Ο βουλευτής του κομμουνιστικού κόμματος μιλώντας στη Βουλή τόνισε ότι το κόμμα του «δέχτηκε και δέχεται χυδαίες και προβοκατόρικες επιθέσεις που στηρίζονται στη συκοφαντία» και επικαλέστηκε τη χθεσινή κατάθεση του πρώην υπουργού Χρήστου Βερελή στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της Siemens στην οποία ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν ήταν μέτοχος στην εταιρία «ΓΕΡΜΑΝΟΣ».
Ο Γ. Καρατζαφέρης ωστόσο χαρακτήρισε «απολογία τα όσα είπε ο κ. Τζέκης επισημαίνοντας ότι «είστε το κόμμα που αρνείται τον έλεγχο στα οικονομικά του. αν αύριο το πρωί γίνει έλεγχος να δούμε τι θα βγάλει. Και πληρώνετε στο ριζοσπάστη τα παιδιά με μισθούς κάτω από τη συλλογική σύμβαση εργασίας».
Ο βουλευτής του ΚΚΕ σήκωσε το γάντι και απευθυνόμενος στον Γ. Καρατζαφέρη είπε: «όταν πέφτουν οι μάσκες και αποδεικνύεται η προβοκάτσια τότε υπάρχει σύγχυση και αποδεικνύεται η προβοκάτσια του ΛΑΟΣ και του κυρίου Πάγκαλου». Ο κ. Τζεκης μάλιστα επισήμανε ότι χθες ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός του ΚΚΕ 902, δέχτηκε έλεγχο από την επιθεώρηση εργασίας.
Ο κ. Καρατζαφερης τέλος κατηγόρησε εκ νέου το ΚΚΕ ότι αρνείται τον οποιοδήποτε έλεγχο στα οικονομικά του γιατί «φοβάται ποιοί είναι οι χορηγοί του» συμπληρώνοντας μάλιστα ότι «αν αύριο ερευνηθεί η υπόθεση «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» θα γελάσει κάθε πικραμένος».
Δημήτρης Αλειφερόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ