19 Δεκ 2014

Μπορείς να καείς από καμμένο ?

 Μπορείς να καείς από καμμένο ?


Εντάξει, το ότι το πανηγυράκι της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας, θα μετατρεπόταν ενθεν κακείθεν σε όργιο συναλλαγής, τζόγου, άσκησης πίεσης και πολιτικών ανακατατάξεων με στόχο τις επερχόμενες εκλογές, το περίμενα από πριν και ήδη το παρακολουθούσα, όχι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να πω την αλήθεια. Και το περίμενα όχι επειδή κατέχω ή έχω δει/ακούσει, ηχητικά, βίντεο, κάμερες ρολόγια ή διάφορα άλλα στοιχεία υποκλοπής, αλλά επειδή γνωρίζουμε την φύση και το ποιόν του αστού πολιτικού.

Το ότι όμως ο Καμμένος ως κλασσικός σκλάβος της προσωπικής φιλοδοξίας του, θα την έφερνε στους Σαμαροβενιζέλους με αυτόν τον τρόπο, πραγματικά, δεν το περίμενα. Ούτε βεβαίως το γεγονός πως ένας μέτριος ηθοποιός σαν τον Χαϊκάλη, θα προκαλούσε τέτοιον οργασμό θεατρινισμού και παρωδίας από εκδοτικούς οίκους, μέσα ενημέρωσης, πολιτικούς, δημοσιογράφους, ανεξάρτητους αρθρογράφους, τρολ και τρέχα γύρευε ...


Ο δρόμος για τις εκλογές ήταν ήδη ανοιχτός.
Τώρα απλά περιμένουμε τις ανακοινώσεις για το πότε θα αναλάβουν οι Τσιπροκαμμένοι. Αναρωτιέμαι βεβαίως, ποιά στάση θα κρατήσουν τα μέσα ενημέρωσης μέχρι και την τελευταία προεκλογική ημέρα, διότι πάνω από τις προτιμήσεις και τα αγαπημένα στελέχη τους, βάζουν την αστική σταθερότητα.

Υ.Γ. 1 
Λάκη Λαζόπουλε, τελικά είσαι πολύ κακός ηθοποιός.

Υ.Γ.2
Ο ανεξάρτητος χρυσαυγίτης που αποφυλακίστηκε, και ο οποίος δεν πρόλαβε να ανταποδώσει την χάρη, τώρα θα ξαναμπεί μέσα ? Όσοι "ανεξάρτητοι" τζογαδόροι έδωσαν 1 στις 3 θετικές ψήφους, κρατάνε το σύνολο των αποδοχών τους, ή μόνο το 33% ? Όσοι, αντίθετα, "ανεξάρτητοι" τζογαδόροι έδωσαν 1 στα 3 παρών, θα πάρουν ολόκληρη ή μόνο το 33% μιας έδρας ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ