7 Μαΐ 2015

Οι προδομένοι εραστές της αριστερής διακυβέρνησης

 Οι προδομένοι εραστές της αριστερής διακυβέρνησης






Πυρ και μανία είναι η «αυτενεργή, ανένταχτη, άδολη μυριόστομη  Αριστερά  η οποία στήριξε να αναδειχθεί Αριστερή Κυβέρνηση» κατά του κ. Λαφαζάνη ο οποίος, κατ’ αυτήν, αποδεικνύεται ρίψασπις και τρέχει να παραδώσει την κυβέρνηση στην Δεξιά γιατί είναι ένα ανίκανο, μέλος της… «άκαπνης γραφειο-κρατικής, αντιαριστερής ελίτ»!!!


Το θέμα δεν είναι ότι τώρα ανακάλυψαν τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η «Αριστερή Τάση» του. Το θέμα είναι ότι στήριξαν την ανάδειξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ενώ γνώριζαν εκ των προτέρων – και ποιος δεν το ήξερε- που θα καταλήξει στο τέλος η «πρώτη φορά αριστερά».


Δεν έχει νόημα να εγκαλεί τον κ. Λαφαζάνη και να ρωτάει: «Δεν "ξέρατε" ότι το Δεξιό, Ελληνικό-Ευρωπαϊκό-Παγκόσμιο Σύστημα (και όχι η Ευρώπη ή η Παγκοσμιοποίηση αφηρημένα) θα αντιδρούσε μεθοδευμένα και σκληρά σε κάθε προσπάθεια Αριστερής πολιτικής, ακόμη και αν δεν είναι σαφώς διακριτή;  Και μάλιστα κουκουλοφόρικα; Αν πείτε ότι δεν το ξέρατε, δεν λέτε αλήθεια. Αλίμονο!».


Κι εμείς, παραβλέποντας τους πολιτικούς νεολογισμούς, ρωτάμε: δεν ήξερε η «ανένταχτη, άδολη μυριόστομη  Αριστερά» τι είναι και τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Τουλάχιστον μέσα στην αντι-κκε ζάλη της δεν έβλεπε τι έλεγε, πολύ νωρίς, το ΚΚΕ για την κατάληξη του ΣΥΡΙΖΑ; Φυσικά το έβλεπε και το ήξερε. Όπως το ήξερε και ο Λαφαζάνης όπως η ίδια ήξερε και κάθε Λαφαζάνη και ας κάνει την έκπληκτη. Δεν αποενοχοποιείται έτσι. Όμως, όπως κάθε συνεπής οπορτουνιστής, προσαρμόζει την πραγματικότητα στα ουτοπικά γυαλιά του και βγάζει εκτός πραγματικότητας τις θέσεις των κομμουνιστών!


Ας τα λούζονται τώρα και ας λουστούν και άλλα, βέβαια γιατί ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ και γιατί εμμένουν στον… «καλό επαναστατικό ΣΥΡΙΖΑ» που δίνει τη «μάχη»  και δεν «Απεχθάνεται (…) τη δράση, την ουσιαστική αντίδραση και σύγκρουση, το σχεδιασμό, τα προγράμματα. (και) Την "επίπονη" αριστερή διακυβέρνηση εντός του ελληνικού-ευρωπαϊκού-παγκόσμιου Δεξιού Συστήματος»!  Τώρα μάλιστα. Τρικυμία εν κρανίω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ