12 Αυγ 2015

Αποκαλύφθηκαν! Χέρι-χέρι ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Λαφαζάνης και «Εργατικός Αγώνας»

 Αποκαλύφθηκαν! Χέρι-χέρι ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Λαφαζάνης και «Εργατικός Αγώνας»


 Το τι εστί «Εργατικός Αγώνας» το γνωρίζουμε όλοι. Πρόκειται για τη γνωστή προβοκατόρικη αντιΚΚΕ ιστοσελίδα που βρίθει συκοφαντιών για το ΚΚΕ (Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ). Το τι εστί ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ επίσης το γνωρίζαμε. Πρόκειται για τη γνωστή ανεπίσημη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ που τώρα βγαίνει στα κεραμίδια με αφορμή το Τρίτο Μνημόνιο. Οι δυό τους λοιπόν (ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Εργατικός Αγώνας), μαζί με το Κίνημα "Δεν Πληρώνω" συνυπογράφουν ένα κείμενο (Κοινή Δήλωση) για την... ανατροπή της κυβέρνησης και το... "ΟΧΙ μέχρι τέλους". Παριστάνοντας πως δεν ξέρουν τι σήμαινε το "ΌΧΙ" της 5ης Ιούλη, που και οι ίδιοι στήριξαν, ζητούν απ' το λαό να βγει στους δρόμους για να διεκδικήσει ένα άλλο μείγμα διαχείρησης, αυτή τη φορά διαφορετικό απ' του Τσίπρα. 

Υπογράφουν ένα κείμενο αόριστης λογοδιαρροϊκής επαναστατολογίας (το οποίο μυρίζει έντονα "iskra" και λαφαζανίλα) καταλήγοντας στο ότι αφού ανατρέψουν το μνημόνιο θα αγωνιστούν "με προοπτική και στρατηγικό στόχο την ανατροπή του καπιταλισμού, και του μετασχηματισμού της κοινωνίας σε σοσιαλιστική κατεύθυνση, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση". Πουθενά η αντίθεση στο μονοπωλιακό καπιταλισμό, πουθενά για κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, πουθενά για λαϊκή εξουσία. 

Αυτοί είναι οι "κύριοι υπερεπαναστάτες" της φακής. Οι "κύριοι" της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Να με ποιούς συνεργάζονται, με τους αντικομμουνιστές προβοκάτορες του "Εργατικού Αγώνα". Αποκαλύφθηκαν πλέον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ