11 Σεπ 2015

Μέλος της ουγγρικής Χρυσής Αυγής η εικονολήπτρια Πέτρα Λάζλο που κλώτσαγε παιδιά-μετανάστες

 Μέλος της ουγγρικής Χρυσής Αυγής η εικονολήπτρια Πέτρα Λάζλο που κλώτσαγε παιδιά-μετανάστες

       

Μέλος της αντίστοιχης Χρυσής Αυγής της Ουγγαρίας, του νεοναζιστικού κόμματος Jobbik, είναι η εικονολήπτρια Petra Lazlo που φαίνεται σε βίντεο να κλωτσά μετανάστες και να βάζει τρικλοποδιά σε πατέρα με παιδί. Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που ξεσήκωσε αντιδράσεις η Lazlo απολύθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό N1ΤV όπου εργάζονταν. Δεν έδειξε όμως καμία μεταμέλεια για την συμπεριφορά της, γράφοντας λίγες ώρες μετά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Μέχρι χθες έλαβα περισσότερα από 1500 μηνύματα μίσους, το 90% προέρχονταν από μουσουλμάνους οι οποίοι υποστηρίζονται από τον ISIS. Επίσης, όμως, είναι πολύ ενδιαφέρον ότι 0% μηνύματα έλαβα από τη χώρα μου. Εχω μία ολόκληρη χώρα μαζί μου. Σε ευχαριστώ Ουγγαρία. HEIL».

Τελειώνει τη φράση της με το γνωστό "Heil", τον χαιρετισμό των απανταχού νοσταλγών του Χίτλερ και των Ναζί. Καθόλου τυχαίο για την Lazlo η οποία φέρεται να διατηρεί στενότατες σχέσεις με το αδελφό κόμμα της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στην Ουγγαρία, το φασιστικό-νεοναζιστικό Jobbik.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ