11 Σεπ 2015

Τελικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με έπεισε ... να ψηφίσω ΚΚΕ.

 Τελικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με έπεισε ... να ψηφίσω ΚΚΕ.

    
   # Τρομερό !!! Να ακόμα μιά λαφαζανιά τεραστίου μεγέθους. Ο Παναγιώτης έκανε πρόταση φιλίας και συνεργασίας με το ΚΚΕ ... στα σκαλοπάτια της ΕΡΤ ... όταν ο Κουτσούμπας είχε ήδη φύγει !!!
   

   # Ηρθα κι΄απόψε στα σκαλοπάτια σου ... να σου τραγουδήσω ... πως ο κακός Κουτσούμπας έχει σαν κύριο αντιπαλό του την Λα.Εν. !!!!
   # Ομως ο Μήτσος ο Κουτσούμπας ... δέχτηκε έξι βασικές ερωτήσεις κι΄άλλες έξι συμπληρωματικές. Σύνολο δώδεκα. Απ΄αυτές οι ... πέντε (5) αφορούσαν ... τον Λαφαζάνη και την Λα.Εν.!!! Μήπως δεν έπρεπε να απαντήσει για να μην πούνε οτι την "πέφτει" άδικα στον Παναγιώτη ??
   # Τελικά ο Μήτσος ... έφυγε απ΄το debate με κάτι σώβρακα και κάτι κυλοτάκια στην τσέπη. Το πρώτο που έβαλε στο χέρι ήταν της Μάρας (Ζαχαρέα) ... όταν τους "έστειλε" όλους ομαδικά απαντώντας για τον διεφθαρμένο δημόσιο τομέα ... πως εσείς όλοι ψάχνετε τον διεφθαρμένο ... αλλά εμείς τον διαφθορέα !!!
   # Γαμώ το κερατό μου ρε Μήτσο !! Δεν κατάφερες να πάρεις και το κυλοτάκι της Σίας.
   # Η Μάρα έχει διαβάσει την 18η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη !!!
   # Η τρεμάμενη Ολγα ... αν είναι δυνατόν ... ρώτησε τον Μήτσο ... "καλή η θέση σας για το 23% ΦΠΑ στην εκπαίδευση ... αλλά μοιάζει με την θέση του κυρίου Λαφαζάνη" !!! Σώπα ρε Ολγα. Τον στρίμωξες άγρια.
   # Δεν ξέρω πόσοι το κατάλαβαν αλλά ο Παναγιώτης χτές έλυσε ένα απο τα σοβαρότερα προβλήματα του μαρξισμού-λενινισμού ... με μιά μόνο ατάκα. Δεν θα νοιώθει καθόλου άνετα ο Λένιν που έκατσε και έγραψε ολόκληρο "Κράτος και επανάσταση". 
    #Δύο χτεσινές ειδησούλες που δεν τις μάθαμε απο το debate. Ο φασιστομιχαλολιάκος δήλωσε πως αν κυβερνήσουν τα ούγκανα δεν θα βγάλουν την χώρα απ΄το euro αλλά όμως ... θα διαπραγματευθούν σκληρά !!! Περιμένουν όλοι οι "αντισυστημικοί" στην ουρά για να διαπραγματευθούν. Απ΄την άλλη το αρχιπλυντήριο της Ευρώπης ... ο Γιούνκερ δηλώνει πως πάλευε να βάλει φόρους στους έλληνες εφοπλιστές ... αλλά ο Τσίπρας αντιστεκόταν σθεναρά !!! Σώπα ρε Γιούνκερ. Να δείς πόσο σθεναρά θα αντιδράσει ο Μιχαλολιάκος όταν ακούσει για εφοπλιστές.
   # Να μιά κλεμμένη αλλά δυνατή περιγραφή για την εμφάνιση του Μεϊμαράκη ... "Ο Μεϊμαράκης ξεκίνησε πολύ υποτονικά, σαν να είχε πάρει υπνωτικά για άλογα. Το ένα μάτι του ήταν μισόκλειστο. Κάποια στιγμή ξύπνησε ο μπάρμπα Βαγγέλας από μέσα του και βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό. Κατάφερε να ολοκληρώσει το ντιμπέιτ χωρίς να πει τίποτα ουσιαστικό. Ποιος όμως αλήθεια θα περίμενε πως ο Βαγγέλης κάποτε θα απαντούσε σε ερώτηση για την «εκπαιδευτική επανάσταση»; Σουρρεαλισμός! Πάντως πιο πιθανό μου φαίνεται να έχει όντως αθωωτικό χαρτί παρά διδακτορικό."
   # Είχε και σημερινά απόνερα το χτεσινό debate. Αφού ο Παναγιώτης έκανε το διάγγελμα στις σκάλες της ΕΡΤ ... σήμερα η ΙΣΚΡΑ ... έβγαλε ένα βαρυσήμαντο συμπέρασμα χρησιμοποιώντας την ίδια δυνατή αναλυτική μέθοδο της Τρέμη !!!
   # Πότε πρόλαβε αυτό το ΚΚΕ απο δεκανίκι της δεξιάς ... να γίνει δεκανίκι του Σύριζα ?? 
   # Σαν πολύ ευγενικός δεν ήταν ο Μήτσος με τον Γλέζο τον "κουκουέ" ?? Λέτε την άλλη βδομάδα ... να στηρίξει Λαφαζάνη ... και ο Αλέξης ο Μητρόπουλος ο άλλος "κουκουές" ?? Να και ένα σχετικό tweet ... "Ο Γλεζος όταν δεν παίρνει τα χαπάκια του ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΚΕ. Μόλις ρυθμιστεί όμως επιστρέφει ξανά στα κλασικά ανανεωτικά ριζοσπαστικά!"
   # Μην νομίζεται πως μόνο η Μάρα διαβάζει Μάρξ και Λένιν !!! Και στην Λα.Εν. διαβάζουν ... αλλά στο πιό αναρχικό με μικρές δόσεις λενινισμού. Δεν διαβάζουν ... ούτε Βλαδίμηρο Λένιν ... ούτε Μιχαήλ Μπακούνιν. Διαβάζουν Βλαντιμίρ Μπακούνιν !!!
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ