11 Νοε 2015

Money - Τιμή - Χρυσή Αυγή: Πως τα "τσεπώνουν" οι Νεοναζί απατεώνες από οπαδούς-κορόϊδα

 Money - Τιμή - Χρυσή Αυγή: Πως τα "τσεπώνουν" οι Νεοναζί απατεώνες από οπαδούς-κορόϊδα


Γράφει ο Τζουγκασβίλι.

«Η Χρυσή Αυγή» γράφουν οι φασίστες χρυσαυγίτες «ελέγθηκε από το ΣΔΟΕ και τη βρήκε καθαρή». Αφού κάνουμε ένα σύντομο διάλειμμα να συνέλθουμε απ' τα υστερικά γέλια, πάμε παρακάτω: Προφανώς νομίζουν ότι απευθύνονται στο κοινό τους, σε ακροδεξιές αμοιβάδες. Διότι είναι γνωστό ακόμη και στα τσιμέντα των γραφείων της Χ.Α. ότι κανένας επίδοξος φοροφυγάς και απατεώνας (σαν του λόγου τους) δεν καταχωρεί τις παρατυπίες, τα παράνομα έσοδα στα επίσημα λογιστικά βιβλία της εφορίας. 

Σε καταγγελία της, πρώην στέλεχος της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης (υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος το 2014 με τον Παναγιώταρο, υποψ. βουλευτής Θεσπρωτίας το Γενάρη του '15), αφού χαρακτηρίζει «ανώνυμη εταιρεία» την Χ.Α., αναφέρει επι λέξει: 

«Μπλουζάκια, κουκλάκια, σκουλαρικάκια, δαχτυλιδάκια, κασκολάκια, παντελονάκια, τασάκια, μπλοκάκια, κουπονάκια και διπλά βιβλιαράκια, απόλα έχει ο χρυσαυγίτικος μπαξές».

Απόλα έχει ο ναζιστικός, χρυσαυγίτικος μπαξές των ορφανών του Χίτλερ και των ταγματασφαλιτών. Ας δούμε λοιπόν τι πλασάρει στα κορόϊδα που την στηρίζουν η Χρυσή Αυγή Α.Ε., για να δικαιολογήσει ορισμένα από τα έσοδα της με νομιμοφανή τρόπο.

Απ' όλα έχει ο μπαξές, πάρε κόσμε, πάρε! Κλειδοθήκη 45 ευρώ, Δίσκος Φαιστού
με μαίανδρο 27 ευρώ, ήλιος βεργίνας (φρέσκος) 17 ευρώ... κλπ.
Οι άνθρωποι - συγνώμη, τα ναζιστοειδή που παριστάνουν τους ανθρώπους - δεν είναι μόνο μαχαιροβγάλτες και τραμπούκοι. Είναι και... επιχειρηματίες. Και Ναζί και έμποροι. Πουλάνε σε τιμή ευκαιρίας την σάπια ιδεολογία τους. Και όσο βρίσκονται κορόϊδα, συνειδητά ή ασυνείδητα, να την αγοράζουν (σε μπρελόκ, δαχτυλίδια, ασημικά, σκουλαρίκια, κούπες και λοιπά φο μπιζού). 

Είναι λοιπόν τόσο «καθαρή» η ναζιστική-εγκληματική συμμορία όσο καθαρά είναι τα χέρια του χρυσαυγίτη Ρουπακιά που δολοφόνησε τον Φύσσα. Τον οποίο Ρουπακιά, παρεπιπτόντως, έκαναν και κάνουν κάθε προσπάθεια να αποδείξουν ότι... δεν τον ξέρουν. Αλήθεια, τους γνωστούς-άγνωστους εφοπλιστές με τους οποίους έχουν οικονομικά πάρε-δώσε, κάτω απ' το τραπέζι και πίσω απ' τις πλάτες του ΣΔΟΕ, τους ξέρου
ν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ