4 Απρ 2017

Ο μετά θάνατον σοσιαλισμός του ΚΚΕ!

        Ο μετά θάνατον σοσιαλισμός του ΚΚΕ!


Τι επιδιώκει το ΚΚΕ με τις αποφάσεις του 20ου Συνεδρίου του;! Επιδιώκει τον μετά θάνατον σοσιαλισμό όπως οι χριστιανικές εκκλησίες αφού, όσοι -τουλάχιστον- βρεθούν στον παράδεισο θα είναι ίσοι.
Γιατί διδάσκουν τον μετά θάνατον σοσιαλισμό τα στελέχη του ΚΚΕ, οι τελευταίοι ιερείς του επιστημονικού σοσιαλισμού;! Γιατί η μόνη δουλειά που έμαθαν να κάνουν στη ζωή τους είναι να αποτελούν τον επαγγελματικό μηχανισμό του ΚΚΕ.
Γιατί δεν πρέπει τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να ρωτούν για το πότε θα γίνει η επανάσταση;! Γιατί αυτό δεν συμφέρει τον επαγγελματικό μηχανισμό του κόμματος.
Γιατί το ΚΚΕ δεν θα κυβερνήσει ακόμα κι αν ο λαός του δώσει με εκλογές την απόλυτη πλειοψηφία;! Γιατί θέλει να αιματοκυλήσει τον κόσμο.
Γιατί διαλύθηκαν οι λαϊκές δημοκρατίες;! Γιατί η εξουσία τους ήταν δοτή από τον κόκκινο στρατό.
Γιατί το ΚΚΕ έχει ανακηρύξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο αντίπαλο και εργάζεται με πάθος για την αποτυχία της κυβέρνησης;! Για να μην δουν τα μέλη του ΚΚΕ αλλά και ο υπόλοιπος λαός την βελτίωση της ζωής τους από τις μεταρρυθμίσεις του ΣΥΡΙΖΑ και αποκηρύξουν τον ουτοπικό σοσιαλισμό του ΚΚΕ.
Γιατί το ΚΚΕ θα αιματοκυλήσει την Ελλάδα αν αποφασίσει να πάρει την εξουσία;! Γιατί ο λαός δεν πρόκειται να ανεχτεί το ΚΚΕ να καταλύσει το μνημονιακό σύνταγμα και τους μνημονιακούς νόμους και θα αντιπαρατεθεί ένοπλα με το ΚΚΕ!
Διαβάζοντας κανένας τα παραπάνω, λέξη – λέξη, γραμμή – γραμμή, παράγραφο – παράγραφο, η πίεσή του θα έφτανε στο κατακόρυφο καθώς θα αναρωτιόταν ποιος γράφει τέτοιες αηδίες! Μα ποιος άλλος;! Το όργανο της κυβέρνησης της Ελπίδας, το όργανο που καλούσε τον λαό να ψηφίσει τους απατεώνες για να σκίσουν τα μνημόνια, το όργανο που την επόμενη των εκλογών του Γενάρη πληροφορούσε τον κόσμο ότι τα μνημόνια καίγονται, το ίδιο όργανο που λίγον καιρό αργότερα προπαγάνδιζε την αναγκαιότητα εφαρμογής και νέων μνημονίων!
Η Αυγούλα που κουβαλούσε την ελπίδα, που κουβαλούσε στα μπαγκάζια της τις δουλειές μας, τους μισθούς μας, τις συντάξεις μας, τα ενοίκια που πληρώνουμε στα σπίτια μας μέσω του ΕΝΦΙΑ, τα κλεμμένα από τα ασφαλιστικά ταμεία και όλα εκείνα που μας είχαν αρπάξει οι προηγούμενοι για να μας τα δώσει πίσω, η Αυγούλα που θα καταργούσε τα διόδια και αντί γι’ αυτό επιδοτεί τους εργολάβους των διοδίων, που θα έσωζε τα σπίτια μας από τους πλειστηριασμούς και αντί γι’ αυτό τα αρπάζει για να τα δώσει στους τραπεζίτες, η Αυγούλα που τελικά μας έχει κατασπαράξει αφού πρώτα κορόιδεψε τον λαό και άρπαξε την ψήφο του, έρχεται τώρα με θράσος να γράψει όλες αυτές τις αηδίες και αθλιότητες για το ΚΚΕ! Γιατί;! Για να πετάξει την μπάλα για μία ακόμα φορά στην εξέδρα! Για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Για να αιτιολογήσει τα ψέματα με τα οποία μας φλόμωσε!
Οπορτουνισμός! Απατεωνιά και αλητεία χέρι – χέρι! Ο λαός δεν μπορεί να πάρει την εξουσία οπότε ας αρκεστεί στη διαχείρισή της από τον κάθε απατεώνα που δηλώνει αριστερός και σκίστης μνημονίων! Αλήτικη κριτική για τον τρόπο που μπορεί ή δεν μπορεί να κυβερνήσει το ΚΚΕ από αυτούς που κυβερνάνε κάνοντας τα εντελώς αντίθετα από αυτά που έταξαν για να φτάσουν στην διακυβέρνηση.
Αυτό που ξέχασε να γράψει η φυλλάδα των τσαρλατάνων και των απατεώνων είναι ότι το ΚΚΕ υπόσχονταν πως θα καταργήσει μ’ ένα μαγικό ραβδί τα μνημόνια με έναν νόμο κι ένα άρθρο! Με αυτό το επιχείρημα θα δικαιολογούσε καλύτερα τον μετά θάνατον σοσιαλισμό του ΚΚΕ και θα αναδείκνυε τον επίγειο σοσιαλισμό της Αριστεράς και της Προόδου!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ