15 Φεβ 2018

Από τα παραμύθια της Χαλιμάς στα παραμύθια του Δήμου Πατρίκιου…

        


Την ώρα που οι Τούρκοι αλωνίζουν ακόμα και σήμερα το Αιγαίο, την ώρα που Τουρκική φρεγάτα έκανε σήμερα βόλτα στο Σούνιο, η Ελληνική κυβέρνηση προβαίνει σε φραστικές ψευτοπαλικαριές έχοντας τη συμπαράσταση του εξωτικού παπαγάλου Δήμου Πατρίκιου!
Η Ελληνική κυβέρνηση δηλώνει ότι δεν θα ανεχτεί ξανά ίδιο περιστατικό με αυτό που συνέβη προχθές στα Ίμια, ενώ ο εξωτικός παπαγάλος Δήμος Πατρίκιος για να υποστηρίξει το αξιόμαχο της κυβέρνησης αποκάλυψε, πως πριν μερικούς μήνες που Τούρκοι κομάντος προσπάθησαν να αποβιβαστούν σε Ελληνική βραχονησίδα μέσα σε ένα λεπτό σηκώθηκε όλη η Ελληνική Πολεμική αεροπορία με διαταγή να χτυπήσει αλλά πριν προλάβει να χτυπήσει οι Τούρκοι τα μάζεψαν σαν τις κότες και πήραν δρόμο!
Μεγάλη κι ατέλειωτη πλάκα έχει η κυβέρνηση που επέλεξε να της φτιάξει το προφίλ ο εξωτικός πλουμιστός παπαγάλος Δήμος Πατρίκιος! Αυτός ο εξωτικός παπαγάλος που σήμερα αποκάλυψε πως πριν λίγο καιρό η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα έκανε σκόνη τους Τούρκους αλλά δεν τους έκανε γιατί οι Τούρκοι γίνανε λαγοί, την πρώτη ημέρα μετά το επεισόδιο στα Ίμια έλεγε ότι το γεγονός δεν ήταν σοβαρό αφού συνέβη μεταξύ του Ελληνικού λιμενικού και της Τουρκικής ακτοφυλακής κι όχι μεταξύ πολεμικών πλοίων! Κατόπιν, αφού ούτε η κυβέρνηση ούτε οι πλουμιστοί παπαγάλοι της δεν μπόρεσαν να συγκαλύψουν τη σοβαρότητα του γεγονότος στα Ίμια, ο πολύχρωμος εξωτικός πλουμιστός παπαγάλος Δήμος Πατρίκιος έκανε μία κωλοτούμπα αεροπλανική στον αέρα, μιας και του αρέσουν τα αεροπλανικά, και έπιασε να τραγουδάει αλλιώς τον αμανέ!
Οι γελοιότητες του πολύχρωμου εξωτικού παπαγάλου δεν έχουν όριο. Η γελοιότητα όμως της κυβέρνησης να προσπαθεί να μας πείσει ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το πανηγύρι των Τούρκων στο Αιγαίο γιατί ο Πατρίκιος διαδίδει, σε συνεργασία μαζί της , παραμύθια ηρωικών καταδιώξεων των Τούρκων στο Αιγαίο ενώ μπροστά στα μάτια μας Τουρκικά πολεμικά πλοία περνούν ανοιχτά της Αθήνας, ξεπερνάει και την ίδια τη γελοιότητα σαν έννοια!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ