27 Ιουν 2018

ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΙΜΜΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων καταδικάζει την απόφαση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της Περιφερειακής και Δημοτικής Αρχής ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ να επιβάλουν με την χρήση κατασταλτικών μηχανισμών (ΜΑΤ) την λειτουργία του παράνομου και επικίνδυνου για την δημόσια υγεία αλλά κατάλληλου για τα επιχειρηματικά συμφέροντα ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ Λευκίμμης. Το νέο αυτό έγκλημα που διαπράττουν, εντάσσεται στην συνολικότερη προσπάθεια υποβάθμισης της ίδια της ζωής των εργαζόμενων, των μικρών αγροτών και των φτωχών αυτοαπασχολούμενων, που πρώτα και κύρια ξεκινάει μέσα στους χώρους δουλειάς.
Τα «αδιέξοδα» που εδώ και χρόνια έχουν μεθοδεύσει και στο ζήτημα της διαχείρισης των σκουπιδιών με τελικό στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίησή τους και το θησαύρισμα κάποιων μεγαλοεπιχειρηματιών σε βάρος των εργαζόμενων, του λαού συνολικά δεν είναι φαινόμενο που το συναντάμε μόνο στο νησί μας. Είναι σχέδιο μιας συνολικότερης πολιτικής που εφαρμόζεται σε ολόκληρη την χώρα, υπό την καθοδήγηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η προσπάθεια βίαιης λειτουργίας του ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ Λευκίμμης, ύστερα από την σημερινή (26/6/2018) απόβαση δυνάμεων καταστολής των ΜΑΤ, είναι μέρος της «ανάπτυξης» που εδώ και τόσον καιρό διαφημίζουν, είναι η «επιστροφή στην κανονικότητα» και η «μεταμνημονιακή» πραγματικότητα την οποία έχουν ετοιμάσει για τον λαό.
Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι μεταξύ Τεμπλονίου και Λευκίμμης, Βορρά ή Νότου αλλά αν τελικά θα εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών ή του λαού. Τα ΜΑΤ που από τα ξημερώματα έχουν κατακλίσει το νησί μας και ήδη έχουν παραταχτεί στην Λευκίμμη έναν και μόνο στόχο έχουν, να διασφαλίσουν τελικά τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών, που ετοιμάζονται για ακόμα πιο χρυσές μπίζνες!
ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ
ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΙΜΜΗ

Κέρκυρα, 26 Ιούνη 2018

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ