27 Ιουν 2018

Η απόβαση των ΜΑΤ στη Λευκίμμη

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η απόβαση των ΜΑΤ στη Λευκίμμη σήμερα Τρίτη 26/6, αποτελεί ένα ακόμα στοιχείο, για το νόημα που δίνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στην «κανονικότητα» την οποία ευαγγελίζεται!
Η «μεταμνημονιακή» εποχή που έρχεται, η «ανάπτυξη» που θα μας βγάλει τάχα όλους κερδισμένους, παίρνει σχήμα, αποκτά μορφή, στις κλούβες των ΜΑΤ που διασχίζουν το νησί από νωρίς σήμερα το πρωί προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον εχθρό λαό και τα δικαιώματά του στη Λευκίμμη!
Παίρνει σχήμα και μορφή, στα γκλοπ της καταστολής που ετοιμάζονται να «αδειοδοτήσουν» τον ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ Λευκίμμης δίνοντας λύση (!) στο πρόβλημα που δημιούργησε η πολιτική της ανταγωνιστικότητας και επιχειρηματικότητας, αυτής αλλά και κάθε προηγούμενης κυβέρνησης που πέρασε από αυτόν τον τόπο!
Το βίαιο άνοιγμα του ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ Λευκίμμης, που επί 10 χρόνια τώρα κρίνεται ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ, δείχνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, των κρίκων του κράτους σε τοπικό επίπεδο δηλαδή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ) και του Δήμου Κερκυραίων (ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ), να προχωρήσουν απρόσκοπτα την πολιτική των μεγαλοεπιχειρηματιών, του κεφαλαίου, της ΕΕ, που τσακίζει τη ζωή των εργατικών – λαϊκών οικογενειών.
Η συνέχιση της χρήσης του υπερκορεσμένου - εδώ και καιρό - ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, αποτελεί επίσης έγκλημα σε βάρος του λαού μας!
ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ!
ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΤ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ!
Να απομακρυνθούν τα ΜΑΤ και κάθε άλλος μηχανισμός καταστολής από την περιοχή της Λευκίμμης τώρα!
26/6/20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ