23 Ιουλ 2018

Αίσχος καταστολής και αστυνομοκρατίας στη Λευκίμμη



Πηγή: Eurokinissi
Η κυβέρνηση για να καταστείλει τους αγώνες του λαού της Κέρκυρας ενάντια στη λειτουργία του ΧΥΤΑ Λευκίμμης, που έχει μετατραπεί σε χωματερή, έστειλε από την Αθήνα τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ.
Το προεδρείο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση στις 6/7/18, που υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γγ του σωματείου.
Οι δύο συνδικαλιστές δεν λένε κουβέντα για την απαράδεκτη κυβερνητική απόφαση της χρησιμοποίησης των ΜΑΤ για εκφοβισμό και καταστολή της πάλης των κατοίκων της Λευκίμμης, που αντιδρούν στη χωματερή με μαζικές κινητοποιήσεις.
Οι δύο συνδικαλιστές, δεχόμενοι την αποστολή των ΜΑΤ στην Κέρκυρα, ενισχύουν και τον κυβερνητικό αυταρχισμό.
Αυτό το αίσχος της καταστολής πρέπει να σταματήσει. Αμεσα να φύγουν τα ΜΑΤ από τη Λευκίμμη και να σταματήσει το αίσχος της αστυνομοκρατίας και της καταστολής.
Τα ΜΑΤ να διαλυθούν εδώ και τώρα γιατί μόνη αποστολή τους είναι το χτύπημα των διαδηλώσεων και των διαμαρτυριών του λαού. Η στάση των δύο μελών της διοίκησης αποκαλύπτει ότι αυτοί οι δύο κύριοι δεν έχουν καμία σχέση με τον συνδικαλισμό που έχουν ανάγκη οι αστυνομικοί.
Αναδημοσιεύεται από το δεκαπενθήμερο δισέλιδο «Για τους ένστολους», από τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», 21-22 Ιούλη 2018. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ