15 Ιουλ 2019

Μπάτσοι φυλάνε ψυγεία παγωτού στο Τέξας

Αν οι εικόνες μας έρχονταν από τη Βενεζουέλα διάφοροι Πιπίνηδες θα είχαν βγει στα κάγκελα για Μαδούρους, αυταρχισμούς, τον πεινασμένο λαό που εισβάλλει στα σούπερ μάρκετ κλπ. Η θέα όμως οπλισμένων αστυνομικών μπροστά σε ψυγείο με παγωτά σε σούπερ μάρκετ του Τέξας δε φαίνεται να συγκινεί κανένα.
Αιτία που τα όργανα της τάξης προφυλάσσουν χωνάκια, ξυλάκια και συσκευασίες οικογενειακού παγωτού είναι μια ανόητη εφηβική φάρσα, που έκανε μια 17χρονη νεαρή πριν λίγες μέρες. Η κοπέλα άνοιξε μια συσκευασία παγωτού στο σούπερ μάρκετ, το έγλειψε και το τοποθέτησε πίσω στο ψυγείο, τραβώντας σε βίντεο το κατόρθωμά της. Στη συνέχεια το ανήρτησε στο διαδίκτυο, που έγινε βάιραλ, με εκατομμύρια θεάσεις, ενώ βρήκε ουκ ολίγους μιμητές, αναγκάζοντας την Blue Bell, που παράγει το παγωτό, να αποσύρει για προληπτικούς λόγους παρτίδες παγωτού από τα ράφια.
Όσο για την αστυνομία του Κέλερ, ανήρτησε περήφανα φωτογραφία των αστυνομικών μπροστά στο ψυγείο στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook, με τη λεζάντα:
Το μόνο παγωτό Blue Bell που γλείφεται εδώ στο Κέλερ αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αυτό που έχετε ήδη αγοράσει. Οι αστυνομικοί Κλαρκ και Μπράιαν φροντίζουν γι’ αυτό.
Ακολουθούσε χάσταγκ με την ένδειξη #Όχι στη Βάρδια μας
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πράξη της νεαρής, που έχει ταυτοποιηθεί και πιθανόν θα βρεθεί αντιμέτωπη με δικαστή ανηλίκων, θεωρείται για ενήλικες κακουργηματικού χαρακτήρα στο γνωστό για τους δρακόντειους νόμους του Τέξας, επισείοντας ποινή φυλάκισης ως 20 ετών και πρόστιμο 10.000 δολαρίων.
Με πληροφορίες από bbc.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ