5 Μαρ 2020

Η μεγάλη αντεπίθεση της Δεξιάς



Οργιάζουν τα μέσα ενημέρωσης, με πρώτο το ΣΚΑΪ, προβάλλοντας την «εθνική ομοψυχία» που «επιτεύχθηκε» στον Έβρο κατά του σχεδίου Ερντογάν να πιέσει την ΕΕ με τους πρόσφυγες. Φυσικά ο Ερντογάν πέτυχε αυτό που ήθελε, αλλά οι εδώ κήρυκες συνεχίζουν απτόητοι να υμνούν τη «μεγάλη νίκη στρατού και λαού» κατά των ξυπόλυτων εισβολέων!

Τα ρεπορτάζ παρουσιάζουν τους άνδρες (των ΤΕΑ) της περιοχής σαν μπαρουτοκαπνισμένους μαχητές του αλβανικού μετώπου και τις γυναίκες που μαγειρεύουν και πλέκουν(;) για το στρατό, σαν τις γυναίκες της Πίνδου! Θέατρο του παραλόγου!

Υπερπατριώτες, εθνικιστές, "έφεδροι", ακροδεξιοί, φασίστες, χρυσαυγίτες, ρατσιστές και κάθε καρυδιάς καρύδι της δεξιάς, ξαφνικά ενοποιήθηκε κάτω από την κυβέρνηση της ΝΔ απέναντι σε έναν εικονικό εισβολέα και μας πουλάνε εθνική ομοψυχία. Επικίνδυνη «εθνική ομοψυχία» τη δεξιάς είναι. Όπως η ομοψυχία με τους δωσίλογους της κατοχής που ξεπλύθηκαν δολοφονώντας μαχητές της Εθνικής Αντίστασης.

Μη ξεγελιέστε. Πίσω από αυτή την ομοψυχία υποκρύπτεται, όχι η αντίσταση στους πρόσφυγες και μετανάστες «εισβολείς», αλλά η προετοιμασία αντεπίθεσης κατά του «εσωτερικού εχθρού» ο οποίος τη συνέτριψε και την ξεφτίλισε με την εξέγερση των κατοίκων των νησιών, όταν τα ίδια ΜΑΤ επέδρασαν για να επιβάλλουν το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»!

Δεν ξεχνούν και γυρεύουν εκδίκηση. Ο δολοφόνος πάντα γυρίζει στον τόπο του εγκλείσματος. Πολύ δε περισσότερο, όταν απέτυχε να δολοφονήσει. Και είναι σίγουρο ότι, μετά τη «νίκη» στον Έβρο, θα στραφούν με κάθε μέσο κατά του «εσωτερικού εχθρού» που είναι ο λαός και οι δίκαιες διεκδικήσεις του. Όλοι ενωμένοι κάτω από τα φτερά της κυβέρνησης με υποδαύλιση από κάθε υπόγειο κέντρο εξουσίας και παραεξουσίας.

Είναι άγνωστο πως θα ξεδιπλωθεί η αντεπίθεση. Για την ώρα εκδηλώνεται μόνο σε επίπεδο ολομέτωπης πολιτικής επίθεσης με παραμορφωμένη πληροφόρηση, με ιδεολογική επικυριαρχία και με προετοιμασία να δεχτεί ο λαός τα πάντα στο όνομα της «εθνικής ενότητας» καθώς και με κάθε είδους προβολή ακραίων εθνικιστικών θέσεων που θα αποτολμήσουν να επιβάλλουν στην κοινωνία.

Για τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών που δημιουργούν από πρόσφυγες μέχρι απέραντα νεκροταφεία ούτε κουβέντα.

Τίποτα καλό δεν προϊδεάζουν για τον λαό όλα αυτά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ