11 Απρ 2014

«Θαυμάστε» τους: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ συμμαχία και στην Ήπειρο!

 «Θαυμάστε» τους: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ συμμαχία και στην Ήπειρο!



Θυμάστε την εμετική προβοκάτσια που κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν στήσει με το περίφημο θέμα της Κόνιτσας και την ξεκάθαρη διάψευση που είχαν λάβει απ' τα τοπικά μέλη του ΚΚΕ; Διαβάστε τώρα και την εξής είδηση:

Η παράταξη «Συμμαχία Ηπειρωτών» που υποστηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ παρουσίασε χθες τους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες.

Η παράταξη έχει έμβλημά της, τη βαλανιδιά.
Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στα Γιάννινα είναι ο Μάκης Χατζηεφραιμίδης, πρώην δήμαρχος Κόνιτσας και περιφερειακός σύμβουλος, στην Άρτα ο Κώστας Χαμπίπης, προϊστάμενος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και στη Θεσπρωτία ο Θωμάς Δημητρίου, συνταξιούχος μαθηματικός και τέλος στην Πρέβεζα,ο κ. Γιώργος Ζάκας.
(Πηγή: newsbomb μέσω... epirusgate).


Τι έχουν να πουν τώρα όσοι είχαν υιοθετήσει τότε την απαράδεκτη προβοκάτσια ενάντια στο ΚΚΕ; Πήραν την απάντηση τους από την ίδια την συμμαχία που ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε με το ΠΑΣΟΚ (το ΠΑΣΟΚ που κυβερνούσε δεκαετίες, που συγκυβερνά τώρα με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ που δήθεν αντιπολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ). Η πολιτική απατεωνιά και ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Φυσικά, δεν είναι η μοναδική περίπτωση που ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ενώνουν πολιτικά τις δυνάμεις τους. Σε πλήθος συνδικαλιστικών φορέων και οργανώσεων ΠΑΣΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνουν χέρι-χέρι (ενίοτε και με τον Καρατζαφέρη, όπως στην Ικαρία αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). 
Και να θυμίσουμε δύο τελευταία πράγματα:
Υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Οδυσσέας Βουδούρης (τέως ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ).
Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Μανώλης Μάκαρης (πρώην στέλεχος της ΝΔ). 

2 σχόλια:

  1. Πολύ εύκολα τσιμπάτε στην προβοκάτσια του συστήματος. Δεν ξέρετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει στην Περιφέρεια Ηπείρου την Όλγα Γεροβασίλη, που είναι και βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανάρτηση στο epirusgate (http://epirusgate.blogspot.gr/2014/04/blog-post_6425.html) είναι ξεκάθαρη: "Το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Ηπείρου, στηρίζεται από δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στην Ήπειρο."
    Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο στηρίζει για Περιφερειάρχη την βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.
    Η προβοκάτσια είναι εξόφθαλμη, αυταπόδεικτη και κατάπτυστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

TOP READ