11 Απρ 2014

KK ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ Καταγγέλλει το κάψιμο των γραφείων του από τους φασίστες

KK ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
Καταγγέλλει το κάψιμο των γραφείων του από τους φασίστες


Το ΚΚ Ουκρανίας καταγγέλλει το κάψιμο των κεντρικών γραφείων του χτες στο Κίεβο (ήταν σε κατάληψη από τις 22 Φλεβάρη) από ένοπλες φιλοφασιστικές δυνάμεις.
Οπως σημειώνει: «Οι εισβολείς προσπαθούν να δυσφημίσουν τους κομμουνιστές και να τους ενοχοποιήσουν, και για αυτό ψάχνουν τα αρχεία στα γραφεία της ΚΕ, που χρησιμοποιούν δήθεν ως έδρα της "επιτροπής κάθαρσης" που έχουν στήσει, εμφανιζόμενοι ως "επαναστάτες"». Ταυτόχρονα, καταγγέλλει τις ουκρανικές αρχές γιατί δεν κάνουν τίποτε γι' αυτήν την κατάσταση, αφού «η αντιλαϊκή κυβέρνηση στηρίζει τις φιλοφασιστικές δυνάμεις».
Επίσης σημειώνεται: «Στα λεγόμενα κοινωνικά δίκτυα συνεχίζεται η αντικομμουνιστική υστερία με κραυγές "να τελειώνουμε με τους κομμουνιστές και την ιδεολογία τους στην Ουκρανία", "να τελειώνουμε με τις αριστερές δυνάμεις". Ετσι προχώρησαν στην ολοκληρωτική καταστροφή και το κάψιμο των γραφείων. Οι "επαναστάτες" δεν σταμάτησαν τον εμπρησμό τους, παρόλο που δίπλα από τα γραφεία υπήρχαν κατοικίες, γραφεία, ένα ξενοδοχείο και μια τράπεζα στα οποία θα μπορούσε να επεκταθεί η φωτιά».
Και το ΚΚ Ουκρανίας, καταλήγοντας εκτιμά: «Τα συγκεκριμένα γεγονότα αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι οι "επαναστάτες" δεν έχουν καμία σχέση με τις ευρωπαϊκές αξίες και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση στο όνομα της οποίας άλλαξαν την κυβέρνηση. Στην πραγματικότητα, εκπροσωπούν τη μη ανοχή στην αντίθετη γνώμη και τον εξτρεμισμό που οδηγεί στη διάλυση της Ουκρανίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ