18 Σεπ 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ωμή ομολογία ενοχής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ωμή ομολογία ενοχής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα



Στην κυνική ομολογία ενοχής της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα προχώρησε, χτες, ο αρχηγός των φασιστοειδών, Ν. Μιχαλολιάκος, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real fm». Δύο χρόνια ακριβώς από εκείνη τη νύχτα που τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ οι χρυσαυγίτες, ο Μιχαλολιάκος είπε συγκεκριμένα: «Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία στο Κερατσίνι την αναλαμβάνουμε, αλλά την ποινική ευθύνη, δεν υπάρχει». Με τη δήλωση αυτή, ο χρυσαυγίτης ομολόγησε μεν με τον πιο κυνικό τρόπο ότι έχουν την ευθύνη για τη δολοφονία, προσπαθώντας βέβαια να καλύψει τα νώτα του για το ποινικό μέρος της υπόθεσης, μιας και είναι υπόδικοι και για τη δολοφονία του Π. Φύσσα, την επίθεση σε βάρος εργαζομένων στο Πέραμα, την επίθεση εναντίον μεταναστών και πολλά άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέχεια, ο Μιχαλολιάκος αρνήθηκε ότι υπάρχει βίντεο που τον δείχνει να λέει ότι «εμείς είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945. Αυτοί είμαστε. Οι εθνικιστές, οι εθνικοσιαλιστές, οι φασίστες». Λίγα λεπτά αργότερα, ο δημοσιογράφος Ν. Χατζηνικολάου δημοσιοποίησε βίντεο που δείχνει τον φασίστα να λέει ακριβώς αυτά που αρνήθηκε και μάλιστα με ημερομηνία 3/3/2012.
Σε όσα εμετικά είπε πρέπει να προσθέσουμε και τα εξής: Κατά τον Μιχαλολιάκο ο φασίστας Μεταξάς ήταν «το καθεστώς που πολέμησε και τον Μουσολίνι και τον Χίτλερ», η περίοδος της χούντας ήταν «μια πολύ ήρεμη περίοδος». Ολα αυτά είναι απλά μία ακόμα επιβεβαίωση ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό - φασιστικό μόρφωμα, μπράβος του καπιταλιστικού συστήματος. Απαντώντας σε ερώτηση για κείμενα του ίδιου και στελεχών του, που εκθειάζουν τον Χίτλερ και το ναζισμό, για τις εμφανίσεις πρωτοκλασάτων χρυσαυγιτών, όπως ο Χρ. Παππάς, με τη στολή του Χίτλερ ή τα τατουάζ που φέρουν στα μπράτσα με τον αγκυλωτό σταυρό (π.χ. Κασιδιάρης), ο Ν. Μιχαλολιάκος απάντησε: «Δεν είναι δικό μου κείμενο αυτό. Αναφέρεστε σε κείμενο ενός ιδεολογικού εντύπου όταν δεν κάναμε πολιτική και ήταν προ 30 ετών και έγκλημα να είχε γίνει τότε...».
Επιπλέον, ξεσπώντας το αντικομμουνιστικό του μένος κατηγόρησε τους δημοσιογράφους γιατί ασχολούνται με τη Χρυσή Αυγή, ενώ, από την άλλη, «μας παρουσιάζετε σαν μεγάλους δημοκράτες τους κομμουνιστές, που είναι τα χέρια τους βουτηγμένα στο αίμα σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα και από εκεί και πέρα παίρνετε αφορμή ένα απλό κείμενο κάποιου πριν 33 χρόνια και προσπαθείτε να αποδώσετε χαρακτηρισμό σε ένα κόμμα που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια. Για την προτομή του Στάλιν στο ΚΚΕ δεν άκουσα να γίνεται κάποια κριτική, κάποια ερώτηση σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή», δείχνοντας πόσο πονάει τους φασίστες η σημαία με το σφυροδρέπανο που έμπηξε ο Κόκκινος Στρατός στην «καρδιά» του κτήνους του φασισμού, στο Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ