18 Νοε 2015

Χρυσαυγίτικο παραλήρημα μίσους ενάντια στο Πολυτεχνείο από τον αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ

 Χρυσαυγίτικο παραλήρημα μίσους ενάντια στο Πολυτεχνείο από τον αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ



Πηγή: tvxs.gr

«Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο και όλο το αριστερό ψέμα. Πάλι σουλατσάρουν οι αναρχοάπλυτοι με τις μολότοφ», έγραψε σε μήνυμά του στο twitter ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Μητσόπουλος, στο «επετειακό» του μήνυμα για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, δίνοντας το στίγμα της νεολαίας της ΝΔ.
Όμως ο Κώστας Μητσόπουλος δεν περιορίστηκε στην ανάρτηση στο Twitter, την οποία και διέγραψε μετά τις αντιδράσεις στο διαδίκτυο, αλλά αποφάσισε να αναρτήσει και κείμενο για τους «αναρχοάπλυτους» και στο Facebook:
«Κάθε χρόνο,τα ίδια και τα ίδια. Κουκούλες, μολότοφ, κάφροι και επεισόδια. Σπάτε μαγαζιά, καίτε αμάξια, λεηλατείτε περιουσίες του απλού κοσμάκη. Ακυρώνονται μαθήματα, κλείνουν δρόμοι, ταλαιπωρείται ο κόσμος. 42 χρόνια πέρασαν που οι τότε νέοι (Δαμανάκη, Λαλιώτης κλπ) ζητούσαν ψωμί, παιδεία ελευθερία. Εσείς οι αναρχοάπλυτοι υποστηρίζετε αυτούς που κόβουν το ψωμί του λαού, κλείνετε τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια και δείχνετε πόσο φασιστοειδή είστε με την βία σας. Οπότε είναι καιρός να γυρίσετε σπιτάκι, να βγάλετε τις κουκούλες και να μπείτε στη Ferrari του μπαμπά σας. Εμείς δεν ξεχνάμε τις δολοφονίες των αθώων ανθρώπων εργαζομένων στην MARFIN».

Ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ συνεχίζει στο Facebook και με εμφυλιακές αναρτήσεις για την «κομμουνιστική κυβέρνηση»:
«Μην ξεχνάτε ότι μας κυβερνούν κομμουνιστές. Άνθρωποι που δεν είναι καθόλου περήφανοι για τα Εθνικά Σύμβολα, ούτε για την Ιστορία μας, ούτε για τον Ελληνισμό. Κομμουνιστές ανθέλληνες που αγαπούν την κόκκινη σημαία, που σκότωναν από το 44 εώς το 49 Έλληνες στο συμμοριτοπόλεμο, ενώ όλοι οι ξένοι είχαν απωθηθεί. Κόκκινοι φασιστές που έχουν στόχο την προπαγάνδρα του διεθνισμού και της αναρχίας. Που δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό, κανένα δίλημμα, καμία παιδεία για να μην ξυπνούν τις μνήμες των θηριωδιών που έχει περάσει αυτός ο λαός από τον Τούρκο Μογγόλο. Μην ξεχνάμε, χούντα είναι, θα περάσει.. Στο Βίτσι και στο Γράμμο...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ