7 Δεκ 2015

Περίεργοι άνθρωποι οι ΚΚέδες…

        Περίεργοι άνθρωποι οι ΚΚέδες…

thessalonikh-leykos-pyrgos
Συνέντευξη τύπου διοργανώνουν οι ΚΚέδες της Θεσσαλονίκης γιατί ο Μπουτάρης τους τάραξε στο πρόστιμο για αφισοκόλληση και μετά κατέθεσε και μήνυση εναντίον τους! Συνέντευξη τύπου λοιπόν ενάντια στην προσπάθεια ποινικοποίησης της πολιτικής δράσης, την Πέμπτη 26 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Θεσσαλονίκης !
Περίεργοι άνθρωποι αυτοί οι ΚΚέδες, γιατί αναστατώνουν τον κόσμο για το τίποτα αρνούμενοι να φανούν ευέλικτοι, ώστε να αποφύγουν τις κακοτοπιές! Πάνε και γράφουν στις αφίσες που κολάνε τα γνωστά ΚΚέδικα, όπως «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη» ή «χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» ή «Αντίσταση, απειθαρχία, ανυπακοή στην Ευρωπαϊκή Ένωση» ή  «σκάβουμε το λάκκο του καπιταλισμού» ή «Δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση, συμμαχία και πάλη για την ανατροπή» και άλλα τέτοια παρωχημένα και αναγκάζουν τον προοδευτικό δήμαρχο της Θεσσαλονίκης να τους γονατίζει στο πρόστιμο και να τους μηνύει, όχι απλά για αφισορύπανση, αλλά πάνω απ’ όλα για προσβολή της αισθητικής του κόσμου!
Δεν είναι δυνατόν το 2015 να κυκλοφορούν αφίσες τέτοιου ύφους και ο δήμος της Θεσσαλονίκης να μην παίρνει μέτρα. Δεν είναι δυνατόν στην πόλη που ο δήμαρχός της φιλοδοξεί να γεμίσει με τουρίστες, οι οποίοι θα έρχονται για να πάρουν μέρος στο «gay pride», οι ΚΚέδες να αποτελούν παραφωνία!
Πολιτική δράση και κουραφέξαλα! Φέρνει ανάπτυξη η πολιτική δράση;! Φέρνει χρήμα στη Θεσσαλονίκη;! Γεμίζει στομάχια;! Ούτε κατά διάνοια! Ενώ το «gay pride» θα φέρει ανάπτυξη γιατί θα φέρει χρήμα, αφού θα κάνει τη Θεσσαλονίκη… κέντρο διερχομένων! Εάν θέλουν λοιπόν οι ΚΚέδες να μην τους διώκει ο δήμος της Θεσσαλονίκης ας αλλάξουν πορεία ή ας γίνουν λίγο πιο… ευέλικτοι! Γιατί να γράφουν δηλαδή στην αφίσα «χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» και να μην γράφουν «χωρίς το gay pride γρανάζι δεν γυρνά, τι θέλεις κι ασχολείσαι με τα πολιτικά»! Ας ανανεωθούν λίγο!
Ασχολούνται οι ΚΚέδες με τους υποσιτισμένους, με τους άνεργους, με τους απλήρωτους εργάτες, με τους άστεγους, μ’ αυτούς που ζουν χωρίς νερό και ηλεκτρικό, μ’ αυτούς που η Αριστερή κυβέρνηση θα τους απαλλάξει από το βάρος της ιδιοκατοίκησης για να τους οδηγήσει στη φύση καθιστώντας τους χίπηδες,  παιδιά των λουλουδιών, με τους συνταξιούχους που επιμένουν να ζουν και να τρώνε μια σύνταξη που η καλή κυβέρνηση θα μπορούσε  να δώσει στους καλούς επιχειρηματίες, οι οποίοι φυτοζωούν, αντί να ασχολούνται με τη διοργάνωση «gay pride», που ως γνωστόν είναι και η κινητήρια δύναμη της κοινωνικής εξέλιξης! Αυτό όμως που έχει σημασία δεν είναι ότι οι ΚΚέδες παρακωλύουν την εξέλιξη της κοινωνίας, η οποία μπορεί να επέλθει μόνο μέσα από την ανάπτυξη και διεύρυνση των «gay pride», αλλά το ότι με τις συμπεριφορές τους αυτές στεναχωρούν τον πιο ανοιχτόμυαλο δήμαρχο που πέρασε ποτέ από τη Θεσσαλονίκη. Τον άνθρωπο που δεν «κολλάει» στην υπεράσπιση του παλιού, δηλαδή των χιλιάδων λιγδιάρηδων της Θεσσαλονίκης  που τους έκοψαν το ρεύμα και το νερό γιατί έχασαν τη δουλειά τους, επειδή ήταν ανάξιοι ή των συνταξιούχων που έχουν γίνει ρακοσυλλέκτες για να ζήσουν, αλλά δυναμικά πηγαίνει την κοινωνία ένα άλμα μπροστά, υπερασπίζοντας το δικαίωμα των πεινασμένων να διαδηλώνουν τη σεξουαλική τους ιδιαιτερότητα στα «gay pride» και μάλιστα με την ευγενική χορηγία του Αμερικάνικου προξενείου! Και μη μας πούνε οι ΚΚέδες ότι οι πεινασμένοι δεν έχουν την πολυτέλεια ν’ ασχοληθούν με σεξουαλικές ιδιαιτερότητες, γιατί στην κοινωνία του μέλλοντος, στην οποία μάλλον προσδοκά ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, οι άνθρωποι θα μπορούν να ζουν με αέρα κοπανιστό, ώστε ελεύθερα να ασχολούνται με τα «gay pride» κι όχι με τις αφισοκολλήσεις που αφορούν στην ίδια τους την επιβίωση!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ