9 Μαρ 2016

ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΕΕ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο

DW: Επέτρεψαν σε Γερμανούς νεοναζί να έχουν όπλα


Γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών παραδέχθηκαν, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Deutshe Welle ότι περίπου 400 νεοναζί, διατηρούσαν νόμιμη πρόσβαση σε όπλα το 2014, παρά το γεγονός ότι η σχετική νομοθεσία είναι ξεκάθαρη ότι οποιοσδήποτε υποστηρίζει ενεργά τον ακροδεξιό εξτρεμισμό τα τελευταία 5 χρόνια θα έπρεπε να του έχει αφαιρεθεί η σχετική άδεια.
Ως μέρος ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τρόμος από τα δεξιά-Η νέα απειλή», το επαρχιακό κανάλι SWR εστιάζει στην ιστορία του Τόμας Β, ενός νεοναζί που συνελήφθη το 2009 και βρέθηκε να κατέχει ένα πιστόλι, ένα τουφέκι και 22 κιλά χημικών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή βόμβας.
Προέκυψε τότε ακόμη ότι ένας 22χρονος, μέλος της νεολαίας του τοπικού Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος (NDP) μιλούσε σε φίλους του για πιθανούς στόχους στην πόλη του Φράιμπουργκ.
Η δίκη του έληξε το 2012 και επίσης αποκαλύφθηκε ότι είχε άδεια οπλοφορίας και ήταν μέλος τοπικής κυνηγετικής λέσχης, κάτι που του επέτρεπε να έχει όπλα.
Είναι χαρακτηριστικό σύμφωνα με την έρευνα ότι στην Σαξονία στην οποία έχει σημειωθεί μια σειρά ακροδεξιών εγκλημάτων και όπου η αστυνομία κατηγορήθηκε πρόσφατα για ευνοϊκή μεταχείριση των δραστών, από 25 άτομα ακροδεξιών αντιλήψεων που διέθεταν άδεια οπλοφορίας και στους οποίους έχει επανεξέταση, τελικά μόνο από 3 αφαιρέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ