5 Ιουν 2017

Ο φασισμός με το πέπλο της επίθεσης σε βάρος της αναπηρίας του Σόιμπλε…

      


Με βάση τις βλακείες ορισμένων και μάλιστα επώνυμων που κυκλοφόρησαν ότι ο Σόιμπλε συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται διότι είναι ανάπηρος και θέλει να εκδικηθεί τους αρτιμελείς, θα παραβλέψουμε το γεγονός ότι ο Σόιμπλε είναι υπάλληλος, όπως και η Μέρκελ και η Λαγκάρντ κι ο Τσίπρας και κάνουν ότι τους υπαγορεύουν οι μεγαλοκαρχαρίες και για χάριν της ολοκλήρωσης της βλακείας θα αποδεχτούμε την πρόταση των καθυστερημένων, που ξεπερνούν τους φασίστες σε υπερβάσεις, ότι ο Σόιμπλε είναι κομπλεξικός γιατί είναι ανάπηρος!
Ο Σόιμπλε λοιπόν κάνει ότι κάνει γιατί είναι κομπλεξικός και προκειμένου να εκδικηθεί τους αρτιμελείς! Η Λαγκάρντ, η Μέρκελ και ο Τσίπρας γιατί κάνουν ότι κάνουν;! Γιατί διέλυσαν τα επιδόματα των ευπαθών ομάδων και τους μισθούς και τις συντάξεις των αρτιμελών;! Για να συναγωνιστούν ή για να ξεπεράσουν τα κόμπλεξ του Σόιμπλε;! Οι υπόλοιποι βασανιστές των λαών που δεν είναι ανάπηροι σαν τον Σόιμπλε τι είδους κόμπλεξ έχουν;!
Δηλώσεις σαν κι αυτήν για την αναπηρία του Σόιμπλε όχι μόνο βάζουν πλάτη στον φασισμό, τσουβαλιάζοντας τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες ως κομπλεξικά και επικίνδυνα για την κοινωνία, αλλά ταυτόχρονα αθωώνουν, εκούσια ή ακούσια, τον καπιταλισμό ρίχνοντας τις ευθύνες του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος στον όποιον Σόιμπλε!
Από την άλλη να αντιδρούν για τις δηλώσεις σε βάρος του Σόιμπλε όσοι έβαλαν πλάτη και στήριξαν την καρατόμηση των συντάξεων και των επιδομάτων των ΑμΕΑ από τον Σόιμπλε και τον Τσίπρα πάει πολύ! Ας αφήσουν όλοι αυτοί οι σφαγείς των υγιών και των ΑμΕΑ να φωνάζουν ενάντια στις φασιστικές κραυγές οι αγωνιστές κι εκείνοι ας βγάλουν τον σκασμό γιατί εκείνοι καλλιεργούν τον φασισμό και δίνουν έδαφος σε τέτοιες φωνές!

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ