21 Αυγ 2017

Η αριστερή κυβέρνηση με τις φασιστικές απόψεις που ήθελε να συγκυβερνήσει με το ΚΚΕ…

       


«Έχετε αναρωτηθεί γιατί είμαστε η μοναδική Δυτική χώρα που δεν θέλει κομπλεξικά να αναγνωρίσει τον ολοκληρωτισμό των κομμουνιστικών καθεστώτων;»
«Από πότε η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα εγκλήματα τα οποία έχει αναγνωρίσει τόσο ο Πούτιν όσο και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων;»
«Ο κομμουνισμός δεν διέπρεψε στον ρατσισμό στις μαζικές δολοφονίες και την μισαλλοδοξία ; Δεν κατεδίωξε κάθε Θρησκεία;»
«Γνωρίζετε τι πέρασαν οι Εσθονοί κάτω από την Σοβιετική κομμουνιστική μπότα; Εκτός εάν νομίζετε ότι πέρασαν τέλεια και σήμερα γιορτάζουν τις ευτυχείς αναμνήσεις τους. Για την ιστορία οι Σοβιετικοί απέλασαν πάνω από 33.000 Εσθνονούς από 1945-1951 στην Σιβηρία και το Καζακστάν με την κατηγορία ότι ήταν “εχθροί του λαού” και “εχθροί των εργατών”. Το 1949 το 70% των απελαθέντων ήταν γυναικόπαιδα κάτω των 16 ετών..!!».
Όλα αυτά τα εμετικά αντικομμουνιστικά παραληρήματα προέρχονται από κάποιον που κυβερνά αυτήν την χώρα μαζί με την κυβέρνηση της Αριστεράς! Πώς τώρα γίνεται μία Αριστερή κυβέρνηση να κυβερνάει με φορείς τέτοιων απόψεων που μόνο τα ακροδεξιά στοιχεία της ΝΔ τολμούν να εκφράσουν, μόνο αυτή η Αριστερά το ξέρει! Πώς γίνεται η «Αριστερά» να κυβερνά έχοντας σ’ αυτήν την κυβέρνηση του αίσχους φορείς απόψεων που μόνο η εγκληματική Φασιστική Αυγή έχει και εκφράζει, μόνο η Αριστερά μπορεί να το ξέρει αφού στη δική της περίπτωση δεν ισχύει ούτε το «ένας Θεός το ξέρει»!
Η μεγάλη πλάκα όταν διαβάζει κανείς τέτοιες αντικομμουνιστικές και φασιστικές αθλιότητες είναι πως αυτή η Αριστερά παρίστανε ότι ήθελε να συγκυβερνήσει μαζί με το ΚΚΕ! Γιατί;! Για να είναι η πρώτη κυβέρνηση παγκοσμίως που θα ίσχυε το «χίλιοι καλοί χωράνε» ή για να μπει στο βιβλίο Γκίνες αφού θα κατάφερνε να έχει στην ίδια κυβέρνηση κομμουνιστές και φασίστες;!
Αυτής της Αριστεράς τέτοιοι συνεργάτες της αξίζουν με τέτοιες απόψεις. Δεν έχει άλλωστε αυτή η Αριστερά άλλες απόψεις ούτε για τον κομμουνισμό ούτε για την Σοβιετική Ένωση! Όλοι αυτοί οι προδότες της ταξικής πάλης, όταν «πηδούσαν από το καράβι» σαν τα ποντίκια πριν από 25 χρόνια, τέτοιες βρωμιές και ακόμα μεγαλύτερες έλεγαν. Απλά τώρα, επειδή παριστάνουν και τους αριστερούς και τους κομμουνιστές για να κοροϊδέψουν τον κόσμο, προσπαθούν να κρατήσουν αποστάσεις από τον αντικομμουνιστικό οχετό! Οι συνεργάτες τους όμως τους προδίδουν.
Εμείς να τους ευχηθούμε και εις ανώτερα αφού σίγουρα θα έρθει καιρός που η άρχουσα τάξη θα θελήσει να ξεπεράσει την εξίσωση του κομμουνισμού με τον φασισμό και να δικαιώσει τον φασισμό και τον Χίτλερ! Αυτή η τσαρλατανική αριστερά με τους φασίστες συνεργάτες είναι η πλέον κατάλληλη για να επωμιστεί και την προώθηση αυτής της βρωμιάς! Άλλωστε είναι σίγουρο ότι αυτή η Αριστερά δεν μισεί κανέναν άλλον στον κόσμο περισσότερο από τον Λένιν και τον Στάλιν!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ