12 Αυγ 2017

Προετοιμάζεται το Αριστερό Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα Κορέας;!

        


Θα το ζήσουμε κι αυτό;! Είμαστε σχεδόν σίγουροι. Οι συμβατικές υποχρεώσεις της Ελλάδας προς τους Διεθνείς Οργανισμούς θα πρέπει να εκπληρωθούν. Έτσι, εφόσον ο Τραμπ αποφασίσει μετά από 67 χρόνια να ξαναορμήσει στην Κορέα, είμαστε σίγουροι ότι η Ελληνική Κυβέρνηση θα στείλει στρατό για να συνδράμει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ στην υπεράσπιση της ελευθερίας και της δημοκρατίας.
Δεν προβοκάρουμε τους Αριστερούς της πλάκας. Η φυλλάδα τους κυκλοφόρησε σήμερα τηρώντας ίσες αποστάσεις από ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα και βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τους φονιάδες των λαών με τους Βορειοκορεάτες! Η πρώτη Ελληνική Αριστερή κυβέρνηση, προφανώς όπως και οι Αμερικάνοι μιας που είναι γεμάτη από εκλεκτούς των Αμερικάνων αφού τρεις την ώρα ο Αμερικανός πρέσβης της δίνει τα εύσημα, θεωρεί ότι η Βόρεια Κορέα δεν έχει δικαίωμα στην κατοχή πυρηνικών όπλων και στην υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της.
Οι αριστεροί της πλάκας έχουν πέσει τόσο χαμηλά που δεν καταλαβαίνουν πότε πρέπει να ξεβρακωθούν και πότε όχι. Η φυλλάδα τους προετοιμάζει τον κόσμο για ενδεχόμενη νέα επέμβαση στην Κορέα, χωρίς να υπάρχει ανάγκη αφού, κατά τη γνώμη μας, οι λεονταρισμοί του Τραμπ οφείλονται ακριβώς στο ότι δεν πρόκειται να τολμήσει να απλωθεί προς τα εκεί. Η Βόρεια Κορέα δεν είναι ούτε Αφγανιστάν, ούτε Ιράκ, ούτε Συρία, ούτε Λιβύη! Η Βόρεια Κορέα έχει ζήσει την πολυετή ιμπεριαλιστική επέμβαση των Αμερικάνων και των συμμάχων τους χωρίς να λυγήσει! Τότε βέβαια υπήρχε η Σοβιετική Ένωση! Τώρα Σοβιετική Ένωση δεν υπάρχει αλλά η Βόρεια Κορέα έχει πυρηνικά!
Κατά την άποψή μας λοιπόν τζάμπα εκτίθενται οι Αριστεροί της πλάκας, αλλά αν τελικά επικρατήσει η άποψη της επέμβασης στην Κορέα θα γελάσουμε Κορεάτικα, αφού η Αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας θα συνδράμει την επέμβαση στα βήματα των μετεμφυλιακών Ελληνικών Κυβερνήσεων που έστειλαν το εκστρατευτικό σώμα στης Κορέα. Ίσως βέβαια μας πούνε τα ίδια παραμύθια που ακούσαμε στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, ότι δηλαδή η Ελλάδα συμμετέχει με στρατιωτικούς γιατρούς, με μηχανικό, με πλοία που κάνουν νηοψίες και όχι με πεζικό, λες και στρατός είναι μόνο όσοι πυροβολούν!
Την ώρα που τα παζάρια φουντώνουν για την διχοτόμηση της Κύπρου, μιας χώρας που αντιμετωπίζει εισβολή και κατοχή του μισού τμήματός της από την Τουρκία με τις πλάτες των ΗΠΑ, η φυλλάδα της Αριστεράς αντιμετωπίζει την Βόρεια Κορέα ως κίνδυνο για την Παγκόσμια Ασφάλεια! Κίνδυνος για την παγκόσμια ασφάλεια και για την διεξαγωγή πυρηνικού πολέμου μια χώρα που δεν έχει επιτεθεί σε καμία άλλη χώρα, που δεν έχει βομβαρδίσει καμία χώρα, που δεν έχει προκαλέσει κανέναν λαό. Μία χώρα που δεινοπάθησε από την ιμπεριαλιστική επέμβαση των Αμερικάνων πριν από 67 χρόνια, αντιμετωπίζεται ως ένοχος επειδή θέλει να υπερασπιστεί την εδαφική της ακεραιότητα.
Ο Ελληνικός λαός πρέπει να έχει στο μυαλό του, καθώς οι Αριστεροί της πλάκας και άλλοι συνοδοιπόροι των μνημονίων ετοιμάζονται να στηρίξουν την Αμερικάνικη επέμβαση στη Βόρεια Κορέα, ότι σαράντα πέντε χρόνια κατοχής της μισής Κύπρου από τους Τούρκους και το Διεθνές Δίκαιο δεν εφαρμόστηκε για να αποχωρήσουν τα Τουρκικά στρατεύματα. Τα ίδια αυτά χρόνια που στην Κύπρο δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις του ΟΗΕ πραγματοποιήθηκαν ένα σωρό ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, σε κάποιες από τις οποίες συμμετείχε και η Ελλάδα. Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να ξεχάσει επίσης το πώς τελείωσε η προηγούμενη Ελληνική εκστρατεία στην Κορέα. Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα συμμετείχε στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στου διαβόλου τη μάνα σε βάρος του Κορεατικού λαού, οι Τούρκοι με τις πλάτες των Αμερικάνων και των άλλων συμμάχων μας που μαζί δολοφονούσαμε Κορεάτες, εξαπέλυσαν το πογκρόμ εναντίον του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης!
Στο πρωτοσέλιδο της φυλλάδας της ψευτοαριστεράς που γράφει «η κλιμακούμενη ρητορική Ουάσιγκτον και Πιονγκγιάνγκ αναβιώνει τον κίνδυνο για πυρηνική σύρραξη» απαντάμε «κάτω τα χέρια από την Κορέα φονιάδες των λαών Αμερικάνοι και “αριστεροί” σύμμαχοι των παγκόσμιων δολοφόνων»!

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ