12 Αυγ 2017

Σοβαρός κίνδυνος βομβαρδισμού της Ελλάδας από τις ΗΠΑ!

       


Σοβαρός κίνδυνος υπάρχει πλέον να βομβαρδίσουν οι ΗΠΑ την Ελλάδα και οι πιθανότητες να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση είναι πολύ λίγες! Η περίπτωση να βομβαρδιστεί η Ελλάδα από τις ΗΠΑ ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τηλεοπτική εκπομπή στις ΗΠΑ!
Αμερικανός δημοσιογράφος βγήκε στον δρόμο κρατώντας τον Παγκόσμιο Χάρτη ο οποίος είχε κανονικά τα σύνορα των χωρών αλλά δεν ανέγραφε τα ονόματά τους! Ο Αμερικανός δημοσιογράφος ρωτούσε τους Αμερικανούς που βρίσκεται η Βόρεια Κορέα με αφορμή τις δηλώσεις του Τραμπ για την θέλησή του να την βομβαρδίσει. Το τι απάντησαν οι Αμερικάνοι δεν λέγεται! Έδειξαν την Βραζιλία, έδειξαν την Αυστραλία, έδειξαν τον Καναδά, έδειξαν το Πακιστάν, έδειξαν την Ινδία, έδειξαν την Κένυα, έδειξαν την Ελλάδα, πάντως την Βόρεια Κορέα δεν την έδειξαν.
Το μικρό πρόβλημα είναι ότι ο Αμερικανός δημοσιογράφος δεν μπορούσε να ρωτήσει τον ίδιο τον Τραμπ που βρίσκεται η Βόρεια Κορέα! Υπήρχε μεγάλη πιθανότητα ο Τραμπ να δείξει την Νιγηρία ή την Ανταρκτική! Κρίμα! Θα μας προσέφερε στιγμές ανεμελιάς αυτός ο απίστευτος πολυεκατομμυριούχος αστοιχείωτος που παριστάνει τον πλανητάρχη.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ο Τραμπ μαζί με την πλειονότητα των Αμερικανών, μπορεί να ξεκινήσουν για να βομβαρδίσουν την Βόρεια Κορέα και να βομβαρδίσουν την Ελλάδα! Μπορεί βέβαια από συνήθεια να βομβαρδίσουν την Γιουγκοσλαβία, χωρίς να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να έχει περάσει στο DNA τους η ιμπεριαλιστική επέμβαση τους στην Ελλάδα από το 1947 έως το 1949 οπότε δεν γλιτώνουμε τους βομβαρδισμούς!
Αυτά τα λίγα για να αποφορτίσουμε λίγο την ατμόσφαιρα, καθώς ο Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός δείχνει τα δόντια του και ετοιμάζεται να ξαναεπέμβει στην Κορέα!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ