14 Νοε 2017

«Στέγη» χυδαίου αντικομμουνισμού η ΕΕ



Στο μπαράζ των χυδαίων και ανιστόρητων αντικομμουνιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται από την ΕΕ και τα όργανά της προστίθενται και διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με αφορμή τα εκατοντάχρονα από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση.

Οι πολιτικοί απολογητές της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, με δύο εκθέσεις που διοργάνωσε η πολιτική ομάδα των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών με τίτλο «Γιατί δεν έγιναν δίκες της Νυρεμβέργης για τους κομμουνιστές;» και «Εγκλημα χωρίς τιμωρία», έφτασαν στο σημείο να ζητάνε δίκες και διώξεις για τους κομμουνιστές και τα Κομμουνιστικά Κόμματα και «τιμωρία για τα εγκλήματα των κομμουνιστών», χύνοντας δηλητήριο για τα δήθεν «εγκλήματα» των μπολσεβίκων κατά «της οικογένειας, των εθνών και της θρησκείας», προκειμένου να «σβήσουν» από τη μνήμη των λαών τις πρωτόγνωρες κατακτήσεις των εργαζομένων από την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Είχε προηγηθεί εκδήλωση υπό την αιγίδα του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Α. Ταγιάνι και του Λαϊκού Κόμματος για τους «διαφωνούντες στον κομμουνισμό»...

Τη σκυτάλη στην αντικομμουνιστική υστερία της ΕΕ παίρνει η επικείμενη συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο, αύριο Τετάρτη, με θέμα «Η κληρονομιά του ολοκληρωτισμού της επανάστασης των Μπολσεβίκων του 1917», συζήτηση με πρωτοβουλία του ΕΛΚ, την ομάδα που συμμετέχει και η ΝΔ. Πρόκειται για τη γνωστή προπαγάνδα περί «ολοκληρωτικών καθεστώτων» που μεθοδεύει την προκλητική και ανιστόρητη εξίσωση του τέρατος του φασισμού, που είναι γέννημα - θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος, με τον κομμουνισμό.

Αυτές τις αντιδραστικές θεωρίες αναπαράγουν και στο λεγόμενο «Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ιστορίας» ή ορθότερα στο «Σπίτι παραχάραξης της Ιστορίας», που εγκαινίασε η ΕΕ φέτος στις Βρυξέλλες, με τη στήριξη όλων ανεξαιρέτως, Χριστιανοδημοκρατών, Φιλελεύθερων, Σοσιαλδημοκρατών, Συντηρητικών, οπορτουνιστών, ακροδεξιών και φασιστών.
Μάλιστα, την προηγούμενη βδομάδα, η «στέγη» αυτή του αντικομμουνισμού δεν έχασε την ευκαιρία να οργανώσει σε συνεργασία με το Λαϊκό Κόμμα εκδήλωση για την Επανάσταση των Μπολσεβίκων, ένα συκοφαντικό παραλήρημα ενάντια στη Σοβιετική Ενωση με διαστρέβλωση και αντιστροφή κάθε ιστορικής πραγματικότητας και αλήθειας, για να αποδείξει προφανώς ότι «έπιασαν τόπο» τα εκατοντάδες εκατομμύρια που ξόδεψε το Ευρωκοινοβούλιο, χρήματα προερχόμενα από τη φορολεηλασία των εργαζομένων, για να δημιουργήσουν αυτό το κατασκεύασμα διαστροφής της Ιστορίας.

Λίγες μόλις μέρες αργότερα, το Ευρωκοινοβούλιο απαγόρευσε ως «προσβλητική» έκθεση - εκδήλωση που διοργάνωναν οι ευρωβουλευτές του Πορτογαλικού Κομμουνιστικού Κόμματος με θέμα το γιορτασμό της επετείου για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον αντιδραστικό ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως οργάνου που πρωταγωνιστεί στην αντικομμουνιστική εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, την ίδια ώρα που μαζί με τα άλλα όργανά της και τις αστικές κυβερνήσεις των κρατών - μελών της ενορχηστρώνει και υλοποιεί την αντιλαϊκή επίθεση εναντίον των δικαιωμάτων και της ζωής των εργαζομένων, για να υπηρετήσει τα συμφέροντα μιας χούφτας καπιταλιστών και την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων τους στην ΕΕ.

100 χρόνια μετά, η Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση συνεχίζει να στοιχειώνει τους αστούς και το πολιτικό προσωπικό τους, γιατί χάραξε το δρόμο της απελευθέρωσης των εργαζομένων από το ζυγό της εκμετάλλευσης, για το πέρασμα της ανθρωπότητας από την καπιταλιστική βαρβαρότητα στο βασίλειο της πραγματικής ελευθερίας, στο σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ