21 Δεκ 2017

« Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη»

       



Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, με τα κατορθώματα  του οποίου μεγάλωσαν  γενιές και γενιές και αποτελεί «κεφάλαιο»  της Λαϊκής μας Παράδοσης δεν λείπει από το Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ο οποίος θα σκορπίσει το γέλιο σε μικρούς και μεγάλους που θα παρακολουθήσουν τα « ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ» στις 23.12.2017 στις 11.00  στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου και στις 23.12 στο Αμφιθέατρο στον Πεζόδρομο της Εθ. Αντιστάσεως στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού.
Πρόκειται για μια παράσταση στο πνεύμα των Χριστουγέννων όπου πέρα από τους κλασικούς ήρωες του Θιάσου των Σκιών στον μπερντέ εμφανίζεται ο Άγιος Βασίλης με το έλκηθρό του καθώς και η φιγούρα του Καραγκιόζη ντυμένος Αη Βασίλης.
Επίσης η παράσταση περνά  και ένα φιλανθρωπικό μήνυμα καθώς ο ξυπόλητος ήρωας προσπαθεί να βοηθήσει τα φτωχά παιδιά της γειτονιάς να περάσουν και αυτά ξέγνοιαστα τις άγιες μέρες.
Ο καραγκιοζοπαίκτης Οδυσσέας Κανλής θα χαρίσει άφθονο γέλιο σε όλους, μέσα από  τις έξυπνες και σατιρικές ιστορίες του Καραγκιόζη οι οποίες θα έχουν αναφορές και σε σύγχρονα θέματα της σημερινής  μας καθημερινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ