24 Φεβ 2019

«Ελληνική Λύση» – Το ψηφοδέλτιο ως χαρτί υγείας!

 (vid)

Ψηφίζουμε Βελόπουλο για να μας πουλήσει κρασί από τον γάμο της Κανά!

Στηρίζουμε και ψηφίζουμε την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου και τους πολιτευτές του (απο)κόμματός του γιατί:
«Ελληνική Λύση» - Το ψηφοδέλτιο ως χαρτί υγείας Θα λείψουν από το Κοινοβούλιο ο Λεβέντης με τους Λεβέντηδες κι ο Καμμένος με τους Καμμένους και κάποιος ισάξιός τους πρέπει να τους αναπληρώσει στην παρωδία.
Χρειάζεται μία ακόμα φωνή, εκτός από τη φωνή της Χρυσής Αυγής, η οποία να ζητάει να πυροβολούνται οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που περνούν τα Ελληνικά σύνορα, που θα δίνει μάχες για να πάρουν νέες φοροαπαλλαγές οι έλληνες «πατριώτες» εφοπλιστές…
Χρειάζεται μία στεντόρεια φωνή που να καλεί σε αποκλεισμό των φτωχών και των ανέργων, που να καλεί να αφαιρεθεί από τα θύματα της κρίσης το δικαίωμα του εκλέγεσθαι, χρειάζεται μία φωνή που ίσως αύριο ζητήσει οι ταλαίπωροι να καίγονται στην πυρά ή να πετιούνται στον Καιάδα.
Χρειάζεται ένα κόμμα που να κάνει χριστεμπόριο από την αίθουσα της Βουλής. Χρειάζεται τον Κυριάκο Βελόπουλο και τους πολιτευτές του να πουλούν χειρόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού από το βήμα της Βουλής.
Για τους παραπάνω λόγους και για άλλους παρόμοιους στηρίζουμε Κυριάκο Βελόπουλο.
«Ελληνική Λύση» - Το ψηφοδέλτιο ως χαρτί υγείαςΑντιμετωπίζουμε για μία ακόμη φορά το ψηφοδέλτιο ως χαρτί υγείας και αντί για βουλευτές επιλέγουμε διασκεδαστές!
Ψηφίζουμε τον Βελόπουλο και τους πολιτευτές του για να μην αισθάνονται μοναξιά στη Βουλή ο Μιχαλολιάκος με τους βουλευτές του.
Δεν μας αρκεί να ψηφίσουμε τους φασίστες που κουβαλάνε μαζί τους η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το ΠΑΣΟΚ!
Εμείς ψηφίζουμε για να εκλέξουμε αυθεντικούς φασίστες γιατί αυτούς ξέρουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε και αυτοί μας αξίζουν!
Ψήφος στο Βελόπουλο και στους πολιτευτές του και που ξέρετε:
Μπορεί εκτός από χειρόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού να σας πουλήσουν και λίγο από το κρασί στο οποίο μετέτρεψε το νερό ο Χριστός στον γάμο της Κανά ή λίγα από τα πέντε ψωμιά και τα δύο ψάρια που πολλαπλασίασε ο Ιησούς ταΐζοντας 5.000 άτομα στο βουνό της Τιβεριάδας!

Καλή ψήφο, καλή όρεξη, στην υγειά σας και καλή χώνεψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ