Μετά τις καταγγελίες της ΔΑΣ για το χθεσινό απαράδεκτο «ρεπορτάζ» του ΑΠΕ, το οποίο διαστρέβλωνε τα πραγματικά γεγονότα στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, νεότερα στοιχεία έδειξαν ότι πάρα τον αρχικό ισχυρισμό αρμοδίων του ΑΠΕ ότι δεν υπήρχε δημοσιογράφος στο χώρο, τελικά δημοσιογράφος του πρακτορείου υπήρχε. Το κείμενο υπογράφει η Ιωάννα Καρδάρα, δημοσιογράφος του ΑΠΕ και τακτική αρθρογράφος – δημοσιογράφος του «ΠΡΙΝ» (ΝΑΡ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ).
Στο κείμενό της είδε… «ένταση ανάμεσα σε μέλη του ΠΑΜΕ και σε μέλη της ΟΙΥΕ», και όχι την πραγματικότητα, δηλαδή την παρουσία και την επίθεση ένοπλων μπράβων ενάντια σε Σωματεία – μέλη της ΟΙΥΕ, ενάντια σε εκλεγμένους αντιπρόσωπους και σε συνδικαλιστές. Επιπλέον, το κείμενο του ΑΠΕ φρόντισε να αναπαράγει ανακοίνωση που είχε βγάλει πριν τρεις μέρες (!) η ηγεσία της ΟΙΥΕ, στην οποία αυτοί που έφεραν τους μπράβους στο Συνέδριο ισχυρίζονταν προκλητικά ότι «το ΠΑΜΕ ετοιμάζει ομάδες αποφασισμένων τραμπούκων»! Δεν είδε βέβαια η δημοσιογράφος του ΑΠΕ και του «ΠΡΙΝ» τις αλλεπάλληλες καταγγελίες σωματείων και του ΠΑΜΕ για το όργιο νοθείας των εργατοπατέρων και την ωμή εργοδοτική παρέμβαση… Ακόμα και στο εύστοχο δρώμενο με τις μαϊμούδες, είδε «εισβολή» συνέδρων της ΔΑΣ! Εισβολή πού; Στο Συνέδριο που ήταν εκλεγμένοι;
Μετά την ανοχή της κυβέρνησης και της αστυνομίας στους κουμπουροφόρους μπράβους και αυτούς που τους έφεραν, άξιος για την κυβέρνηση και ο μισθός της δημοσιογράφου του ΑΠΕ και του «ΠΡΙΝ»!
Πηγή: 902.gr