29 Ιουλ 2020

Χυδαίος Έλον Μασκ για μια ακόμα φορά: «Θα κάνουμε πραξικόπημα όπου θέλουμε»!



Σφοδρές αντιδράσει κατάφερε να προκαλέσει για άλλη μια φορά ο κοινωνιοπαθής Έλον Μασκ, ιδιοκτήτης της Tesla και των δορυφόρων Starlink, με αναρτήσεις του στο Twitter

Όλα άρχισαν όταν ο Μασκ εξέφρασε διαφωνία για ένα νέο πακέτο ενίσχυσης από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καλό για τους πολίτες.
Ένας χρήστης του μέσου του απάντησε: «Ξέρεις τι δεν ήταν καλό για τους πολίτες; Το ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ οργάνωσε πραξικόπημα στη Βολιβία κατά του Έβο Μοράλες, για να αποκτήσεις εσύ το λίθιο από τη χώρα (που χρησιμοποιείται στις μπαταρίες των αυτοκινήτων της Tesla)».
Τότε ο Μασκ απάντησε: «Θα κάνουμε πραξικόπημα σε όποιον θέλουμε. Άμα σου αρέσει».
Η απάντηση του Μασκ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ο Μπέρνι Σάντερς αποκάλεσε τον Μασκ υποκριτή: «Τι υποκριτής. Ο Έλον Μόσκ έχει λάβει δισεκατομμύρια εταιρική αγαθοεργία από τους αμερικανούς φορολογούμενους. Τώρα θέλει να σταματήσει 30 εκατομμύρια Αμερικανούς που έχασαν θέσεις εργασίας από το να λαμβάνουν 600 $ την εβδομάδα σε παροχές ανεργίας, ενώ ο πλούτος του έχει αυξηθεί κατά 46,7 δισεκατομμύρια δολάρια τα τελευταία 4 μήνες, “είπε ο Σάντερς σε ένα tweet. “Αξιολύπητος.”
Δείτε στο βίντεο του FOX τα ποσά που έχει λάβει από την κυβέρνηση, ειδικά εκείνα για τους δορυφόρους του, που τον έχουν κάνει τον 5ο πλουσιότερο άντρα στον κόσμο και… από τους πλέον επικινδύνους της παγκόσμιας ελίτ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ