24 Ιουλ 2012

Ρατσισμός, απανθρωπιά & επιστημονικά συμπεράσματα!


Ρατσισμός, απανθρωπιά & επιστημονικά συμπεράσματα! 









Ενω ολοι οι…νορμαλ ανθρωποι αηδιαζουν με την σταθερη ανοδο της ακροδεξιας στη χωρα μας και τους εμετικους τιτλους και στιχους τετοιων... «Αγωνιστων του δρόμου»(!), ενω oλοι λογικα  θα χαιροντουσαν με την ειδηση της σταδιακης βελτιωσης της υγείας των διδύμων παιδιων απο τη Πολωνια, που παρεσυρε στις 12 Ιουλίου ενας 21χρονος μοτοσυκλετιστής, αξιωματικός του Πολ.Ναυτικού, με τη μητέρα τους, στο κέντρο της Αθήνας και που επειτα από 11 δραματικές ημέρες, στη διάρκεια των οποίων το ενα παιδί έδωσε πολλές μάχες για τη ζωή του, ενα αρθρο που διαβαζα τελευταια, δειχνει οτι η απανθρωπιά των ακροδεξιων δεν έχει ...πάτο!


Αρθρο αναφερομενο στο τελευταίο φύλλο του ''ΣΤΟΧΟΥ'', (εφημερίδα της νεοναζιστικής οργάνωσης),  διαπιστωνει οτι: 


''Ο «ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ» του φασίστα και του ρατσιστή αποκλίνει απόλυτα από ότι έχει οριοθετηθεί ως  «Ανθρωπιά»! Θα διαπιστώσει ότι πίσω από τα προϊόντα που μοιράζονται «αποκλειστικά σε Έλληνες», χάρη στην κρατική επιχορήγηση που εξασφαλίζει η φορολογία του εργαζόμενου λαού μας, ενώ το ρουσφέτι γνωρίζει μεγάλη χρυσαυγήτικη επιτυχία, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, κρύβεται η κτηνωδία του Ναζιστή.


Πάρτε βαθιά ανάσα, (λεει το αρθρο), κλείστε τη μύτη σας και μοιραστείτε μαζί μας την ανάγνωση λίγων γραμμών από την εφημερίδα τους:


«Το πρωί της Πέμπτης 12 Ιουλίου 2012, στη διασταύρωση Τροίας και Πατησίων, ένα μηχανάκι που οδηγούσε ο 21χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού θέρισε μια Πολωνή με τα δίδυμα παιδιά της. Επί 5 μέρες όλα τα κανάλια μετέδιδαν ζωντανά ανταποκρίσεις από το Νοσοκομείο για να μάθει ο Ελληνικός λαός αν χαροπαλεύουν ή διέφυγαν τον κίνδυνο τα τρία μέλη της Πολωνο-οικογένειας. Συγχρόνως, η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού διέταξε δεκάδες υπαξιωματικούς να σπεύσουν στο νοσοκομείο να δώσουν αίμα στα θύματα του Τροχαίου, για να μην κατηγορηθεί το Πολεμικό Ναυτικό για Ρατσισμό! Την ίδια ώρα, ουδείς ασχολείται με τους Έλληνες που σκοτώνουν ή ξυλοφορτώνουν καθημερινώς οι Αλλοδαποί εισβολείς! [.]Ακούγεται ότι το Ελληνικό Κράτος ετοιμάζεται να δώσει βαρβάτη σύνταξη στην Πολωνέζα με τα δίδυμα. Πάνω απ' όλα να μην μας πουν Ρατσιστές..» 


To αρθρο συνεχιζει.. 


ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.
ΖΗΤΑΜΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.






Που πήγαμε και δώσαμε αίμα, όπως και χιλιάδες συνάνθρωποι μας και δεν τα αφήσαμε να πεθάνουν τα παλιόπαιδα που πετάχτηκαν μπροστά στον Ελληναρά. Φταίμε, οι Τεμπέληδες, Άπλυτοι, που δε το δώσαμε στην Χρυσή Αυγή που το μαζεύει για Έλληνες
Που οι γιατροί δώσαν και δίνουν μάχη να τα κρατήσουν ζωντανά. Οι Ανθέλληνες.


Που συγκλονιστήκαμε με το δράμα της Πολωνής εργάτριας, που πηγαίνοντας τα παιδάκια της σχολείο, πριν πάει να καθαρίσει σκάλες, τσακίστηκε η ίδια, μαζί με αυτά, από ένα Μισθοφόρο Στρατιώτη. Δε φταίει αυτός που παραβίασε τα κόκκινα φανάρια. Αυτά φταίνε που βρέθηκαν μπροστά του.


Που τσαντιστήκαμε γιατί ο  Υπαξιωματικός βατραχάνθρωπος της ΔΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού που οδηγώντας χωρίς δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια τη μηχανή του πατέρα του, χτύπησε με τη μηχανή του και στη συνέχεια εγκατέλειψε έναν ποδηλάτη και στην συνέχεια για να γλυτώσει το τομάρι του ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε πάνω σε μια μητέρα με τα δίδυμα παιδάκια της, συντρίβοντας τα, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Είναι η Στρατιωτική Δικαιοσύνη που για να μην ξεχνιόμαστε, αθώωσε τους υμνητές της Χούντας των Συνταγματαρχών στη Σχολή Ευελπίδων και τους ακροδεξιούς ΟΥΚάδες στο Ναυτοδικείο για τα παράνομα εμετικά άσματα που αμαύρωσαν την Στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, παρά την πληθώρα του αποδεικτικού υλικού. Βλέπεις, η μόνη έννοια της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου είναι η περιφρούρηση του Γοήτρου του Στρατού και η ατιμωρησία Μισθοφόρων επικίνδυνων για το κοινωνικό σύνολο.
Που τρελαθήκαμε γιατί αυτό το τομάρι ΕΠ.ΟΠ. που προκάλεσε με την εγκληματική του συμπεριφορά την τεράστια αυτή τραγωδία, συνελήφθη από την Τροχαία και δεν παραδόθηκε όπως προπαγάνδιζαν τα καθεστωτικά μέσα, αναπαράγοντας την πληροφόρηση του ΔΟΛ.


Που πιστεύουμε ότι για να ζήσουμε ως Άνθρωποι πρέπει να σκεφτόμαστε τον Συνάνθρωπο. Γιατί πρέπει και μπορούμε να ζήσουμε όλοι μαζί, Πολωνοοικογένειες-Αλβανοοικογένειες-Αφγανοοικογένειες-Ελληνοοικογένειες κ.ο.κ. Γιατί δεν ξεχνούμε ότι τον εργαζόμενο λαό μας τον έφεραν ως εδώ Έλληνες: εφοπλιστές, τραπεζίτες, εργολάβοι, βιομήχανοι, καναλάρχες, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ. Αυτοί μας δολοφονούν στον χώρο εργασίας και το λένε εργατικό ατύχημα, αυτοί μας αυτοκτονούν, αυτοί μας σκοτώνουν με καρκίνο, μας τσακίζουν στην άσφαλτο.


Με το Μάνεση, τον Κόκκαλη, τον Ψυχάρη, τον Λάτση, τον Κωστόπουλο, το Μυτιληναίο, το Βαρδινογιάννη, το Μαρινάκη, το Μπόμπολα κ.ο.κ. δε μπορούμε να ζήσουμε.


Αυτοί μας λεηλατούν το ΠΑΡΟΝ, θέλουν να μας κλέψουν το ΜΕΛΛΟΝ.


Για αυτούς δουλεύετε και μάλιστα με μισθό Χρυσαυγίτες.
Για αυτό στέκεστε απέναντι και εχθρικά στον αγωνιζόμενο κόσμο της εργασίας και τα κοινωνικά κινήματα.


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ  ''






Ενω, ομως, οι χρυσαυγιτες εχουν βαλθει να...αποπροσανατολισουν για τα καλα τον μεσο Ελληνα και να τον κανουν απο φιλοξενο πολιτη,...σιχαμενο ρατσιστη, η ζωη και η επιστημη καθημερινα δινουν ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα και αξιζει τον κοπο να διαβασει κανεις την ερευνα του καθηγ. Βύρωνα Κοτζαμάνη, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΜΧΠΠΑ και της Αναπληρ. Καθηγήτριας, στο ιδιο Πανεπιστήμιο, Μαρί-Νοέλ Ντυκέν, πανω στη συμβολή των αλλοδαπών στο δημογραφικό δυναμισμό της Ελλάδας. 


Στην ερευνα τους που μπορει κανεις να την διαβασει ολοκληρη εδω, συμπεραινεται οτι:


«Η συμβολή των αλλοδαπών στην ολική θνησιμότητα του πληθυσμού της Ελλάδας την εξαετία 2004-2009 είναι εξαιρετικά περιορισμένη (οι θάνατοί τους αποτελούν λιγότερο από το 2% του συνόλου) ενώ αντιθέτως στην γεννητικότητα σημαντικότατη (οι προερχόμενες από αλλοδαπές μητέρες γεννήσεις αποτελούν σχεδόν το 18 % του συνόλου των γεννήσεων). 
Η συμβολή τους έτσι στο συνολικό ισοζύγιο {γεννήσεις-θάνατοι} είναι καθοριστική, καθώς το έντονα πλεονασματικό ισοζύγιο των αλλοδαπών (+108.000) υπερβαίνει κατά πολύ το αρνητικό φυσικό ισοζύγιο των Ελλήνων (-76.000), προσδίδοντας, σε εθνικό επίπεδο, ένα θετικό πρόσημο στο συνολικό Φυσικό Ισοζύγιο (Φ.Ι) της εξεταζόμενης περιόδου.
Οι εθνικοί μέσοι όροι υποκρύπτουν όμως σημαντικές διαφοροποιήσεις. Σε χαμηλότερο επίπεδο, οι διαφορές αυτές είναι σχετικά μικρές όσον αφορά την θνησιμότητα, σημαντικές δε όσον αφορά την γεννητικότητα καθώς οι προερχόμενες από αλλοδαπές μητέρες γεννήσεις κυμαίνονται από 0 έως 57% του συνόλου των γεννήσεων στους δήμους της χώρας μας και ως εκ τούτου η συμβολή των αλλοδαπών στα Φυσικά τους Ισοζύγια είναι σαφώς διαφοροποιημένη.
Από τις αναλύσεις μας προκύπτει ότι, εν απουσία αλλοδαπών, οι περισσότεροι από τους δήμους μας θα ευρίσκονταν σε δεινή θέση. Ειδικότερα, αν στους αλλοδαπούς οι γεννήσεις υπερβαίνουν τους θανάτους στο σύνολο των διοικητικών ενοτήτων, το αυτό συμβαίνει μόνον σε 80 δήμους για τους έχοντες ελληνική υπηκοότητα, ενώ στους υπόλοιπους 245, οι θάνατοι στον πληθυσμό των Ελλήνων είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις. 


Σε ένα μικρό τμήμα των 245 αυτών δήμων (σε μόλις 37 δήμους) τα ισοζύγιο γεννήσεων-θανάτων των αλλοδαπών είναι τόσο πλεονασματικά που υπερκαλύπτουν τα αρνητικά Φ.Ι των εχόντων ελληνική υπηκοότητα, με αποτέλεσμα τα συνολικά Φυσικά Ισοζύγια να λαμβάνουν θετικό πρόσημο. Στους εναπομείναντες όμως 206 δήμους τα αρνητικά Φ.Ι των Ελλήνων δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν από τα πλεονασματικά των αλλοδαπών. 
Αλλά ακόμη και στους δήμους αυτούς όπου οι θάνατοι υπερβαίνουν τις γεννήσεις στον συνολικό πληθυσμό και τα συνολικά Φυσικά Ισοζύγια έχουν αρνητικό πρόσημο, η κατάσταση θα ήταν ιδιαίτερα προβληματική αν δεν υπήρχαν οι αλλοδαποί, οι οποίοι, με τα θετικά τους Φ.Ι «μετριάζουν» ως ένα βαθμό την γενική αρνητική εξέλιξη.


Με βάση τα προαναφερθέντα δυνάμεθα βάσιμα να ισχυρισθούμε ότι η συμβολή των αλλοδαπών τα τελευταία χρόνια- σαφώς διαφοροποιημένη χωρικά- είναι καθοριστική για την δημογραφική μας ισορροπία τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, και όλα δείχνουν ότι, άνευ συνταρακτικών αλλαγών, θα συνεχίσει να είναι και την επόμενη δεκαετία. Στους έχοντες την ευθύνη λήψης μέτρων πολίτικης επαφίεται η εξαγωγή των συμπερασμάτων και η λήψη των προσηκόντων μέτρων πολιτικής….»




Ομως, οχι, ν αφησουμε και τι λεει η επιστημη... Οι αμορφωτοι φασιστες και το ...κακο συναπαντημα...ξερουν..καλυτερα (!) ποιο ειναι το συμφερον της χωρας και γι αυτο...πασχιζουν καθημερινα να ...ξεκανουν οσους ξενους ειχαν την ..ατυχια να βρεθουν στη χωρα αυτη!





 You might also like: 
 Μια απλή ερώτηση 
 Άπλετο σκοτάδι 
 Που πάνε τα δάνεια 
LinkWithin 
 στις 2:20 μμ  Αναρτήθηκε από  Elva

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ