11 Νοε 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ-Μοίρασαν... κόλυβα για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο!


Μοίρασαν... κόλυβα για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο!



Φοιτητές του ΤΞΓΜΔ προχώρησαν σε... μοίρασμα κολύβων, στην Πλατεία Γεωργάκη, δείχνοντας με αυτό τον συμβολικό τρόπο, το τέλος της Δημόσιας Παιδείας, αλλά και του Ιονίου Πανεπιστημίου, όπως τονίζουν! 

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να "αποχαιρετήσουν" το Ιόνιο Πανεπιστήμιο αλλά και τη Δημόσια Παιδεία, όπως την ξέραμε (λόγω του Μνημονίου 3), βρήκαν οι φοιτητές από την κατάληψη του Συλλόγου του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας.



Καθώς, το απόγευμα του Σαββάτου, μοίρασαν κόλυβα στην Πλατεία Γεωργάκη με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κερκυραϊκής κοινωνίας για το θέμα.



Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν σε σχετική τους ανακοίνωση οι φοιτητές:
Σήμερα, Σάββατο 10/11 το μεσημέρι οι φοιτητές από την κατάληψη του Συλλόγου (Κέρκυρα) μοιράσαμε κόλυβα στην Πλατεία Γεωργάκη αποχαιρετώντας το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και τη δημόσια παιδεία όπως τα ξέραμε, που αποδημούν εις Κύριον λόγω του νόμου Αρβανιτόπουλου και του Μνημονίου 3.
Προφανώς η σημερινή μας κίνηση είναι συμβολική και αποτελεί μέσο για την ευαισθητοποίηση της κερκυραϊκής κοινής γνώμης για το ζήτημα. Δεν αποδεχόμαστε καμία περικοπή στο μέλλον μας και δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε με κάθε μέσο μέχρι να δικαιωθούμε.

Διχως αγωνες ταξικους και ανατροπη,δεν υπαρχει αλλαγη,με χαπενιγκ μονο εκτονωση υπαρχει


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ