11 Νοε 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ-Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Κυριακή στο Πεντοφάναρο


Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Κυριακή στο Πεντοφάναρο




Το ΠΑΜΕ διοργανώνει την Κυριακή το πρωί, στις 11, συγκέντρωση στο Πεντοφάναρο, κατά των μέτρων αλλά και κατά της ψηφοφορίας για τον προϋπολογισμό στη Βουλή. 

Η ανακοίνωση της Γραμματείας του ΠΑΜΕ έχεις ως εξής:

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΣΤΟ ΠΕΝΤΟΦΑΝΑΡΟ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ

Την Κυριακή η κυβέρνηση, με την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού, ολοκληρώνει τη σφαγή των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων. Με το εργαλείο του κρατικού προϋπολογισμού, προσφέρουν στα μονοπώλια κέρδη και έξοδο από την κρίση ρίχνοντας ακόμα περισσότερο τα μεροκάματα και εξαφανίζοντας όλες τις κοινωνικές παροχές.

Κάθε μέτρο, κάθε κίνηση της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ υπηρετεί έναν και μόνο σκοπό. Την ανάκαμψη της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων με όρους εξαθλίωσης των εργαζομένων και της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Η απόφαση των πολιτικών υπαλλήλων του κεφαλαίου για βίαιη ανακατανομή του πλούτου, μέσω του κρατικού προϋπολογισμού, πρέπει να μας βρει για μια ακόμα φορά στους δρόμους.

Το κράτος τους και η τρομοκρατία δε μας φοβίζουν. Μπορεί η εξουσία τους να φαίνεται ισχυρή, αλλά τη μάχη την κερδίζει ο πιο οργανωμένος, ο πιο πειθαρχημένος, αυτός που ξέρει για ποιο λόγο αγωνίζεται και που πρέπει να σημαδέψει. Άλλωστε το δίκιο είναι με το μέρος μας. Αρκεί να καταλάβουμε ότι έχουμε και τη δύναμη να το επιβάλουμε

Η ψήφιση των νέων εξοντωτικών μέτρων στη Βουλή πρέπει να πεισμώσει τους εργαζόμενους, τη νεολαία, ώστε πιο αποφασιστικά και συνειδητά να αγωνιστούν για να μην εφαρμοστούν. Τώρα είναι που θα πρέπει να τα ακυρώσουμε στην πράξη. Δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή και μοιρολατρία. Είναι ώρα ευθύνης για τον κάθε εργαζόμενο. Ήρθε η ώρα να επιλέξει αν θα παραμείνει αμέτοχος σε ότι γίνεται γύρω του, σε ότι σχεδιάζουν ή αν θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Η Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία, τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 στις 11 το πρωί σε μαζική διαδήλωση στο Πεντοφάναρο.

Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ