24 Φεβ 2013

Διαμαρτυρία στην Α' ΔΟΥ ετοιμάζουν οι Αυτοαπασχολούμενοι


Διαμαρτυρία στην Α' ΔΟΥ ετοιμάζουν οι Αυτοαπασχολούμενοι
 Ο Παγκερκυραϊκός Σύνδεσμος Αυτοαπασχολούμενων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων του νησιού απευθύνει κάλεσμα προς τους εργαζόμενους στη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιήσει την προσεχή Τετάρτη, στην Α' ΔΟΥ Κέρκυρας. 

Αναλυτικά: 

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Η κατάσταση στο χώρο των αυτοαπασχολούμενων καθώς και όλου του Ελληνικού λαού καθημερινά χειροτερεύει. Η πολιτική της τρικοματικής κυβέρνησης και της τρόικας που υπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων οδηγεί χιλιάδες συναδέλφους μας με γρήγορους ρυθμούς στην εξαθλίωση και τον αφανισμό. Τα χρέη προς το δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες διαρκώς συσσωρεύονται.

Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι πελάτες μας αντιμετωπίζουν την ίδια σκληρή επίθεση στο όνομα της υποτιθέμενης ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής οικονομίας που αν κάποια στιγμή έρθει θα βρει τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους σε συνθήκες σύγχρονης σκλαβιάς και την αγορά να κυριαρχείται από λίγους ισχυρούς επιχειρηματικούς ομίλους, με εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα και μισθούς πείνας.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Μπροστά στο μέλλον που έχουν επιλέξει για μας πρέπει να αντιδράσουμε.

Να οργανώσουμε την πάλη μας και την αλληλεγγύη μας με όλους τους εργαζόμενους ώστε να μη βρεθεί κανείς μόνος του.

Ήδη οι εφορίες και οι τράπεζες απειλούν με κατασχέσεις. Ο ΟΑΕΕ σέρνει χιλιάδες επαγγελματίες στα δικαστήρια.

Το σωματείο μας καλεί όλους τους επαγγελματίες σε κινητοποιήσεις αρχίζοντας από την ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΦΛΕΒΑΡΗ στην Α’ ΔΟΥ όπου θα κάνουμε σαφής τις προθέσεις μας να μην επιτρέψουμε και να μην αφήσουμε κανένα επαγγελματία μόνο του απέναντι στο ενδεχόμενο κατάσχεσης που είναι αποτέλεσμα της θέσης που έχει περιέλθει λόγω της καπιταλιστικής κρίσης.

Τη στιγμή που δισεκατομμύρια από τον πλούτο που παράγεται από τον Έλληνα εργαζόμενο και αυτοαπασχολούμενο φεύγουν σε τράπεζες του εξωτερικού και off shore εταιρείες δεν επιτρέπεται να στοχοποιείται ο εργαζόμενος και ο επαγγελματίας που αγωνίζεται για την επιβίωση της οικογένειάς του.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ

ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΔΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 9:00

ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ