7 Απρ 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ήρθε η ώρα να γίνουμε ΙΣΛΑΝΔΙΑ!!


ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ήρθε η ώρα να γίνουμε ΙΣΛΑΝΔΙΑ!! 


Φουλ με την αστική διαχείριση η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, παρά τα όσα «υπερεπαναστατικά» μπορεί να λέει.

Και επειδή θα βιαστούν, μερικοί «φίλοι» να πουν ότι τα ισοπεδώνω όλα, θα παραθέσω αποσπάσματα από ένα άρθρο του «ΠΡΙΝ» που έχει περάσει στα «ψιλά». 

Γράφει, λοιπόν το «ΠΡΙΝ», η εφημερίδα του ΝΑΡ για την Κύπρο πως «καμμία από τις ρεαλιστικές, δοκιμασμένες και άμεσα υλοποιήσιμες προτάσεις που έχουν κατατεθεί δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει όσο στο νησί παραμένει η τρόικα (…)»

Ποιες είναι αυτές οι προτάσεις; Επισημάνω μόνο την προσοχή σας, δεν αντιγράφω από τον «ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ούτε από την «ΗΜΕΡΗΣΙΑ». Αυτές τις προτάσεις προβάλλει, ως λύση για τον κυπριακό λαό, το «ΠΡΙΝ», η εφημερίδα της «κομμουνιστικής επαθεμελίωσης» και της «ανατροπής»:

«Πρώτο, άμεση εθνικοποίηση των τραπεζών με εγγύηση των καταθέσεων από το κράτος, όπως ακριβώς το έκανε η Ισλανδία, απολαμβάνοντας σήμερα θετικούς ρυθμούς μεγέθυνσης, χαμηλή ανεργία και δημοσιονομικό πλεόνασμα (Η ισλανδία όμως είχε δικό της εθνικό νόμισμα).

Τέλεια, μετά τον ΓΑΠ που έλεγε για τη Σουηδία, το ΣΥΡΙΖΑ που λέει για Δανία και Νορβηγία, βρήκε και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μια καπιταλιστική χώρα της Σκανδιναβίας για πρότυπο!! 

Συνεχίζω την αντιγραφή: «Δεύτερο, μια συμφωνία – πακέτο με τη Ρωσία που θα πάρει υπό τον έλεγχο της τις τράπεζες έναντι ανταλλαγμάτων τα οποία μπορούν να συμπεριλαμβάνουν όχι μόνο πρόσβαση στις ενεργειακούς πόρους, αλλά και γεωπολιτικά ανταλλάγματα (…)»

Ξεπούλημα του πλούτου του λαού σε άλλο ιμπεριαλιστή, εμπλοκή ακόμα περισσότερο στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Αντιγράφουν άλλωστε από «ΙΣΚΡΑ» και έχω σχολιάσει ήδη. Τα ίδια λέει και η Χρυσή Αυγή.

Τι άλλο να πούνε ρε παιδιά; 
Οι τύποι δεν έχουν καμιά σχέση με τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαου!

 Αναρτήθηκε από Red Attac

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ